KubraAyyldz emosevk buğranın anlamı erkek deve olduğu için bir anlam ifade etmediği için pek istemedi bende Kayra hoşuma gidiyor buna pek ses çıkarmadı ama yinede kararsızız 😕
momsboys KubraAyyldz Aras Ali düşündük ama hala emin değiliz isim konusunda hiç birleye içim ısınmıyor hamile olmadan önce Alaz diyorduk bu seferde kaba gelmeye basladı Arasta bu ara çok herkes koyuyor gibi bir türlü karar veremedim ölcem😓 İlk oğlumun ismi Yiğit Eren
Livaaa momsboys bende aras koymayı düşünüyorum, hatta ali de olsunmu yanında karar veremiyorum, çevremde çok olmasa aren koyacaktım
Livaaa Bgmky bende aren koymak istiyordum ama arkadaşlarım hep aren koydu, vazgeçtim sonra,, aras koyacam galiba 😂
momsboys Livaaa hahah Aren benimde arkadasım koydu ve bende düşünüyordum Şimdide Aras Ali olsunmu olmasınmı bilemedim Ali babamın adı o yüzden istiyorum eşiminde dedesinin adı hemde Kurandan güzel bir isim Arasın anlamı yok yanı bide ondan tedirginim
Nisaerva Aloneanqel sahabe efendilerimizden muaz bin cebel in ismi kelime manasida izzet ve seref sahibi. Allah tarafindan korunan anlami var