Irmakayla Kızlar 6 haftalık hamileyim cok hafif kahverengi akıntm var progestann kullnıyorum dinleniyorum ama bu çiş olayı nedir yani 10 dakkada cise gidiyorum kalkmamaya çalışıyorum ama hep kalkmak zorundayım bu haftalar böle olan var mı
BerrusMom Irmakayla 8+3 haftalığız bende senin gibiyim valla gece en az 3 kez kalkıyorum gün içinde yine aynı :( bide bitti sanıyorum bitmiyo ıkındıkça geliyor çok tuhaf 😂
BerrusMom Benim de 5 haftalıkken kahverengi lekelenmem oldu progestan kullandım 1 hafta sürdü sonra geçti.yerleşme lekesi demişti doktorum.
Irmakayla BerrusMom benim cok az cok şükür dün tırnak ucu kadar oldu bugünde o kadar ama daha önce düşük yaptm o yuzden daha dikkat ediyorum ama cis kaldırıyor yerimden😁
BerrusMom Irmakayla dikkat et canım kalkma yerinden zaten çişe kalk o kadar Allah’ın izniyle bişey olmaz
BerrusMom justwaiting günde 3 lt su tüketiyorum canım en son 8 aralıkta verdim Ocak 8 de gel dedi kontrole doktorum.enfeksiyon da çiş rengi koyu renk olur diye biliyorum benimki öyle değil ki korktum şuan :)