Busra34gms hnrgns 35e kadar günde 1 2 tane 35 den sonra 6 7 tane yemek gerekiyor diye biliyorum canım sıkıntı olacağını sanmam
Sedasver hnrgns benim bir kızım var gerçekten çok faydasını gördüm ben bol bol tüketin elinizden geldiğince
Mavi87 hnrgns az önce benzer post okudum, 5,6 hurmayı haşlayıp suyunu içmiş bir arkadaş, ertesi gün nişanı gelmiş ve bir gün sonrası 7cm açılmayla gittim doktora yazıyor 😲
Gzngooo Bn 36 da başladım normal dogumu kolaylastirdigi için. 38+3 um hala yiyorum ama henüz bisey yok 😁😁😁
hnrgns Busra34gms çok teşekkür ederim canım .yanlış bişey yapmış olmiyim diye bilgisi olanlara sorayım dedim
hnrgns asenatrk kesinlikle duamida ediyorum Meryem Ana otunu da aldım ona da dualar okuyorum normal doğum olayında çok sancı cekmekten korkuyorum o yüzden ne yapabilirsem yapmaya çalışıyorum
Busra34gms hnrgns çevremden duyduğum bu canım bende ilk gebeliğim acemi olduğum için çevremdeki yeni annelerden öğrenmeye çalışıyorum biraz biraz ☺️
asenatrk hnrgns bende meryem ana otunu hem hastane çantasına hemde evde bulunduruyorum onada dualar okumak gerekiyor hurmaya da okunsada iyi olur ben inanıyorum böyle şeylere inşallah kolay doğum yaparız 🙏🏻
Gzngooo hnrgns peki bu otu illa ki sanci gelince mi suya atmak lazım. O an olmazsa hani önceden koysak olmaz mi acaba
Mennu asenatrk meryem ana otu icin hangi dualar okunması gerekur ve nasil yapmamız gerekir. Ben hic bilmiyorm aktarda bulabilirsem alacam .
hnrgns Sedasver 37 den sonra hemen doğsa bile ki daha hiçbir değişim yok ama bir sıkıntı olmaz değil mi doktor hiç açılma olmadığını söyledi
asenatrk Sedasver evet bende öyle biliyorum yanii haftayla alakası yok niyet önemli 😇 bende 26 haftalığım yiyorum bende günde 2-3 tane
asenatrk hnrgns 26+3 teyiz İnşallah🤲🏻 İlk gebeliğim biraz acemilik biraz heyecan biraz korku hepsi var şuanda🙈
PapatyaGuzelii 33 haftaligim şuan başlamalı mıyım acaba bende hurma yemeye ? Günde kaç adet yemek gerekiyor bide ☺️