Merveonayy Kızlar kızım içerde çok sert hareketleri var normal mi.sizce ben son haftalarda azalıyor sanıyordum
Ceylanmerve Merveonayy Valla cnn ben 38 haftaligim hareketleri azaldı ama vuruncada tam vuruyo yaramaz😁😁
sdkince Merveonayy bende 38 haftalık oldum maşallah hareketleri artıyor günden güne resmen tekmeliyor içerden bence endişe edilecek bir durum yok büyütür sonuçta
Bgmky Merveonayy aynı postu bugün bende açtım canm 38+1 olucaz ve o kadar aşırı hareketleri oldu ki yerimden kalkamadım nefes alamadım. Şuan bile maşallah hareketi yerinde.
Merveonayy Bgmky canm hayir belli değil nts ye bağlanıyorum sadece haftaya gel diyo doktor devlet hast gidiyorum bekliyorum sancm gelsin diye ilk doğum olunca
Bgmky Merveonayy anladım canım. Bizim baş ölçümü önde olunca doktor sezaryen dedi. Pazartesi sezaryen olucam
Merveonayy Bgmky normal gözüküyor ama bisey demiyorlar malesf bende bekliyorum sancm suyum gelsin diye ,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm rabbim yardımcın olsun ne gzel bebişin geleceği tarih belli 🤲🏼