spaceship Millet gider Mersin’e hesabı, ben de ishal ile uğraşıyorum iki gündür 🤦🏻♀️ Kabız için kuru kayısı gerçekten çok iyi geliyor…
enfla DilekDogan78 bebeklere bıle verılıyor ılk hamılelıgmde kabızlıgm cok kotuydu dusuk tehlıkem vardı ıkınmayada korkuyodum doktorum bekunıs dıe bı hap verdı bır kerelıgıne ıc dedı anca onla cıkmıstım ama duphalac bebeklere bıle verılıyor bunda hemen kabızlıgı anlayınca zorlamadn ıctm
DilekDogan78 enfla bebekler bile icebildigine göre zararsızdır tabi doktora tekrar danışırım ama içim rahat şuan tek değilmişim ☺️ teşekkür ederim
bilgs15 Damlae16 ya ben bir ölçek içiyorum işe yaramıyor diye ağlıyordum bende mi öyle içsem acaba ? Aç mı tok mu içiyordunuz acaba?
Damlae16 bilgs15 tok karnına canım sabah kahvaltidan sonra bazen öğle yemeğinde sonra da akşam yemeğinden sonra alıyorum bazen de sabah akşam gece yatmadan once alıyorum bı zararı yok dedi doktorum hamilelikte günde 1 kere en azından tuvalate çıkmanız lazım dedi zaten içindeki reçetede de yazıyor günde 4 kez içilebilir diye
91ARIN91ASK DilekDogan78 ben hem bağırsak ameliyati olduğumda doktorum verdi hemde kadın doğum doktorum
DilekDogan78 Nilaysare bana oluyor canım içtikten 2 saat içinde ☺️ ilacı içtikten sonra arkasından 2 bardak ılık su içmek lazım doktor öyle demişti ☺️