Dilanyesildag Selam güzel anneler, 26+5 olduk ve her gece çekilmeyecek derecede mide yanması oluyor. Geceler artık kabusum oldu. Sizlerde var mı bu rahatsızlık? Varsa neler yapıyorsunuz neler iyi geliyor? Lütfen yardımcı olun 🌸
Zgldmr Dilanyesildag Bende de çok vardı hatta artık sabahları bile mide yanması oluyordu bir şey yemeye korkuyordum son haftalarımdayım doktora gittim aç karna mide ilacı yazdı.Gece yarısı dahi ne yesem artık yanma hissi olmuyor sırf mide için doktoruna git danış en kısa zamanda çünkü çekilecek gibi bir ağrı değil
Minnosunannesiii Dilanyesildag ben hamileliğimi mide yanması ve mide bulantısıyla öğren 19+1 deyiz ve içtiğim ilaçların şurupların haddi hesabı yok
Almilaaa 27 haftalık olduk yeni yeni bende de oluyor ne güzel bulantı vs hiç yaşamayan hamilelerdendim ama son iki gecedir yanma hissi oluyor boğazımda bu da midemi hafif bulandırmıyor değil sade soda da fayda etmiyor💁🏼♀️ Ahh bir kez bile kusmadım diyordum ama sanırım doğuramadan illaki bir yaşıcam bunu gibi bakalım😀
asenatrk 26+3 benimde gece oluyor su içip sol tarafa doğru yatıyorum zaten uykuya dalıyorum ondan sonra
Dilanyesildag Bugün aylık muayeneye gittim bu şikayetimi dile getirdim. Sabah aç karına içilen bir hap verdi hemen içtim. Düne göre henüz mide yanması olmadı umarım bu doğurana kadar yaşanmaz 😅❤️