Mizgin2020 https://imgyukle.com/i/aR8rZo Kızlar kaç gündür prodoctor testini yapıyorum 2. Çizgi çıkıyor ama bu test yanılıyor diyen faln var kullananlar bilgi verir mi lütfen
Bahar2622 Mizgin2020 testinide paylaşır mısın, bu markada belli bir süre sonra bende kuruma çizgisine benzer gölge gibi bir çizgi çıkmıştı hamile değildim
ayseguler01 Mizgin2020 Canım benim adetim geçmesine rağmen çıkmamıştı doktora gittiğimde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu. Herkeste farklı farklı çıkıyor bilemedim valla 🤷♀️
EmineDD Mizgin2020 ben bu teste pek güvenmiyorum canım ya aşırı dandik 5 tlye eczanede satılandan bile kötü olabilir başka test al yada kan ver bence en iyisi
Mizgin2020 Betul-35 bende de çizgi çıkıyor geçen 7 gün kala daha silikti bugün daha belli oldu şuan paylaştığım bugüne ait
Bahar2622 Mizgin2020 seninki daha koyu bence pozitif umarım hamilesindir🥰 testin varsa sabah yeniden yap yada en doğru sonuç kan testi yapmanı öneririm
Rmys01 Mizgin2020 canım ikinci belli oluyor adetin geciktiyse kaset tipi yap istersen ben ilk gebeliğimde adetten önce kaset tipi testte öğrendim erken gebelikte kaç defa yaptım çıkmamıştı diğerinde çıktı
sehrengiz_8 Mizgin2020 canım bununla değil de bir de predictor testi ile dene orijinal olanı bu marka Çünkü
Kadze Mizgin2020 bu testlere para bayılma kız:) kaset test al bekle bikac gün daha birkaç gün sonra dene kaset testle orda da silik de olsa çıkar bende vaktinde bunlara çok para yatırdım kaset test iyidir:)
ayseguler01 Mizgin2020 bende bu şekilde bile çıkmamıştı testinize göre var görünüyor en yakın zamanda kan verme şansınız varsa hiç bu testlerle kafanızı yormayın derim. Inşallah vardır inşallah hamilesinizdir 🙏☺
Mizgin2020 ayseguler01 saglikocaginda korona çoğaldığı için tahlil sadece kanser hastalarına ve gebelere yapılıyor canım doktorun istediği tahlili bile zor yaptırmıştım
kardelen214 Mizgin2020 kuzum hamilesin bence geçti mi adet günün bence artık kan ver artışı takip et ve doktordan randevu al
Rmys01 Mizgin2020 biraz daha bekle kuzum inşallah vardır az kalmış zaten ama insan dayanamıyor işte Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
ballisiyavrum Mizgin2020 kesinlikle alma bundan herkesde aynımı bilmem ama bende adete 4gün kala bariz çıktı binbir umutşa kan verdim kesin hanileyim dedim ama sonucu negatifti o sinirle resimini sildim keşke olsaydı atardım sanada canm
Mizgin2020 ballisiyavrum bende internetten sipariş ettim bilmiyordum ki böyle yanıltıyor herkesi boşa insanı umitlendiriyorlar