Nil-123 Arkadaşlar 5+5 deyim bugün ilk öğrendiğim zamandan beri ara ara tiksinti duyuyor olsamda hiç mide bulantısı yaşamıyorum böyle olanlar var mi acaba?
sumeyye60 Nil-123 Ben 26 haftalık hamileyim ve hiç bulantı/kusma yaşamadım. Bu büyük bir nimet dua et hep böyle geçsin. 😊
Aye_03 Baharburcu 7+3 benmde hiç bulantım yok burda herkesin bulantısı olunca korkuyorum acaba saglıklı degilmi faln diye ama şükür dün kalp atışlarını duyduk 🙈😁🙏
mugecelikkol bende 5+5 ken öyleydim şuan 6+1 deyim ve inanılmaz bulantı kusmam var yemek yiyemiyorun inşallah senin kusmaların hiç başlamaz 🙏🏻
Aye_03 sumeyye60 ayy bnde 7+3 bnmde hiç yok inşallah böyle devam ederde 😇 ama bu şekilde devam ederse kesin 100 kilo Olurum gözüyle bakıyorum😁🙈
Seymamuge Nil-123 endişeyi salla sen beni dinle 😂 1.5 ay sürdü mide bulantım geceleri bile kustugumu biliyorum 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
MiasMom Nil-123 benim o haftalarda ara ara bulanıyordu ama tiksintim çok olmaya başladı 7-8 haftalarda hatta 9 hafta da bile herşeyden tiksiniyordum yemek yapamıyordum ev kokuyor gibiydi eve girmek istemiyordum şimdi 18 haftalığım hiç tiksinmem bulantım yok
[silindi] Nil-123 26.haftamdayim tek bir gün bile öğürme ve kusma olmadı. Midem bile bulanmadı. Tiksinti de olmadı bende. Çok rahatım çok şükür. Umarım siz de hiç yaşamazsınız 💕
mirac_le Canım ben de 10 haftalık hamileyim ve hiç mide bulantim olmadı. Başlarda ben de çok tedirgin oluyordum ama bence şükretmeliyiz 😃
Buketkucuk Nil-123 bende 5 haftalıkken midem bulanmayacak sanmıştım ama 6 haftalık olduğum gibi başladı ve kabusum oldu. İnşallah senin hiç bulanmaz ve rahat, sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım🤗🦋