Ozlemyeni Pcos olup glifor kullanan var mi? Hamileyim su an doktor keske gliforu birakmasaydin dedi pcoslarda dusuk olur gibi bisey dedi.kullanmaya devam etsemmi acaba? Hamile olup ilaca devam eden var mi?
oykuduru21 Ozlemyeni ben kullanıyordum ama hamile olunca ishal yaptı bende doktorum bırakabilirsin sorun olmaz dedi içmedim
Sinemya Ozlemyeni bende gebe kalınca gliforu bıraktırdı doktor insülin verdi onun yerine.insülin vurunuyorum.
Ozlemyeni Nnslhnfr1 oykuduru21 busrasekr ben bugun doktora gittim sizde haber vereyim dedim. Doktor dediki gliforu hamilelikte kullanmanin kotu oldugu hakkinda tam bi calisma yok.yani sonuclara bakilmis ama kotu olduguyla ilgili bi bulguya rastlanmamis.ama pcos ve insulin direnci bi arada oldugunda ben kullanmayi oneriyorum.pcosta tutunma zor oluyo.dusukle sonuclanabiliyo.insulin direncindede seker bi artip bi azaldiginda dengesizlesiyo vucut yine dusuk yapabiliyo.ilk 10 hafta ben kullanimi oneriyorum hastalara.sen bilirsin zaten surda kalmis 2 haftan kullanabilirsin dedi
Ozlemyeni oykuduru21 doktor once birak dedi sonra kullansaydin keske dedi.pcosta dusuk oluyomus glifor tutunma sagliyomus
Nnslhnfr1 Ozlemyeni iki türlü konuşması tuhaf olmuş. Bir başka doktora daha danışın olmadı içiniz daha rahat etsin
busrasekr Banada bırak dedi sonrasındada düşük önleyici için duphaston verdi 3ay onu kullanmıştım. Şuan 26. Haftamdayım, herşey normal çok şükür
Nnslhnfr1 Ozlemyeni içiniz de kafanız da netleşmiştir dediği gibi az da kalmış. Sağlıklı bir gebelik süreci olsun inşallah bebeğinize kavuşun 🌸
Ozlemyeni Cupkek glifor pko hastalarinda yumurta gelisimine yardim eden binilac.aslinda seker hastalarina yada insulin direnci olanlara veriliyo
Sinemya Ozlemyeni yok gebelikten önce sınırdaydım yıllardır kullanıyorum gliforu insülin direnci vardı. Ama hamile kalınca insulini uygun gördü doktor. Tabi yemeği fazla kaçırınca biraz sınırın üstüne çıkıyor.