Neslicavusoglu Zeynep-aa hiç belli olmuyo ya arkadaşım kızını 42de zor doğurdu 🤣 ne zaman keyifleri gelirse galiba
Zeynep-aa Neslicavusoglu 42ye kadar tehlıkeli değil mi beklemek bebek kakasını yapabilir diyolar ya 🙄
Nesrincente Zeynep-aa 31+5 iz bizde tuvalet sorunundan cok muzdaribim bende gece en az 3 defa gıdıyorum sırt ve bel agrılarım var cok oturunca falan asırı agrıyo sırtım onun dısında iyiyiz çok şükür
Zeynep-aa Nesrincente tuvalete kalkmaktan uykuya dalamıyozz😊aynı şeyleri çekiyoz kuzum sabredelim biraz daha çoğu bitti azı kaldı inşallah 😓 ben yatınca ağrımıyo ama oturunca ağrıyo dediğin gibi o yuzden hep yatıyorum koltukta çürüdü yanlarım 😊
Neslicavusoglu Zeynep-aa takipteydi bilmiyorumki demekki 42yi doldurmadan almışlardır illaki. Devletler son dk ya kadar bekliyo valla 🤷🏼♀️
Hyry9004 Zeynep-aa canım bebekler sağlık konusunda doğuma kadar gelişiyorlar. Doğmadıysa hala hazır değildir. Zaten doktor da bilir bi tehlike hissederse alır.
3636 Zeynep-aa 33+3 günlük benimde bende sık idrara cikiyorum enfeksiyonum vardı ilaç kullandım yarın bı daha tahlil vericem inşallah bitmiştir enfeksiyonum benim sürekli tekrar ediyor bı bilgisi olan yada iyi gelicek bı önerisi olan varmı hanımlar bol bol su içiyorum bu arada
Nesrincente Zeynep-aa ay sorma sıcacık yataktan kalkıp gitmek neyse saglık olsun aynen uzanınca allahtan sıkıntı olmuyor 😊😊 sagsalım su ıkı ayıda bı atlatsak
Zeynep-aa 3636 valla kuzum benimde vardı genital bölgemden kültür falan da aldı doktor. Bana minik bi antibiyotik verdi kullandım onu sonra bide fitil verdi genital bölgeden onu kullandım çok güzel geldi. Bitince fitil tamamen geçti
Hyry9004 3636 birşey yapsanda geçmiyor canım. Nen hamile kaldığımdan beri kullanmadığım ilaç fitil kalmadı hiç geçmedi. Eğer gectiysede geri yeniledi.
3636 Zeynep-aa bende 2 defa antibiyotik kullandım ve bunu peşpeşe kullandım ondan artık kullanmak istemiyorum bebeğe zarar gelir diye yarın yine gidicem bakalım ne oluyor 🤷🤷
Zeynep-aa Nesrincente amin inşallah 🤲😊 tuvalete git, kaşıntı oldum derken uykuya dalamadım gene saat oldu 04.40 🤷♀️
Nesrincente Zeynep-aa bende oyle 3 defa kalktım yine gıdıyorum üşüyom sonra uyuyon az sonra tekrar basa sarıyo, 🤣
Neslicavusoglu Zeynep-aa corona yoktu o zamanlar da. Evet bu zamanda hele diğer şehirleri bilmiyorum İstanbulda hiç gidilmez. Normal tahlile bile gidilmez allah korusun
Zekus7 Uyuyamiyorum, ağrılarım var, miğdem yanıyo sürekli bi tuvalet ihtiyacı anne olmak ne kadar zormuş… Hele bide sağımdan soluma dönerken çektiğim çile sanki kavşakta tır çeviriyorum aman yarabbi 🤣
Zeynep-aa Zekus7 gece gece iyi güldürdün beni😄😄 kız vallahi öyle hahahah ayy aynılarını yasıyoruz😄😄😐 ağlancak halimize güler olduk gerçi ben yakında ağlayabilirim sinirden 😐🙄😄