Asyaaktug Kızlar klomenden ne kadar sonra kan testi vermeliyım klomen biteli 15 gün oldu ama çok heyecanlıyım versem cıkar mı kands.
Asyaaktug Bende pco var canım yumurtlama gunumu bilmiyorum adetlerım düzensiz buay doktorum klomen vermişti 2 yumurtam oluşmuştu Mizgin2020
Asyaaktug Mizgin2020 yok canım takıp etmedım doktorum bitince gel dedı gittim ama izne cıkmıs haftaya gelecekmiş
Mizgin2020 Asyaaktug hee bende 17 gün görünce canım ondan dedim ya kanda çıkar erken gebelik testin varsa onda da çıkabilir canım
Mizgin2020 Asyaaktug inşallah vardır canım ya sadece kendini göstermemiştir inşallah vardır canım üzülme ya 🥰
Mimozaa00 Mizgin2020 Asyaaktug Arkadaslar testte cikmayinca yoktur..sizi uzmek istemem ama yanlistir felan diye dusuncelere girmeyin..birazcik kafanizdan atın.. bidahaki sefere olur insaAllah diyip geçin💗
Mizgin2020 Mimozaa00 canım bayanın hem adeti düzensiz hem testi de erken yapmış yani ne kadar kişi var ilkin negatif sonra pozitif çıkan o yüzden sadece inşallah dedim yani kesin var demedim yani