meryemmblog Kızlar 6+4 üm belirteyim yinede hem bulantımdan ötürü hemde canım istiyo limonu tuzlayıp yesem sorun olurmu
Mavi87 meryemmblog bende 6. Haftamda canım çekmişti limonu tuzlayıp yemiştim okadar hoşuma gitmiştiki.
meryemmblog Mavi87 valla bulantım geçsin diye yiyim dedim eskiden gebe olmadan önce aşırı yerdim şimdi gebelikten dolayı ilk defa yiyorum😂🥰
meryemmblog minikturta evet ama zaten bir haftada 1 kilo verdim zaten ödem falan da gitmiştir bence 😂
minikturta meryemmblog Allah ım herkescikler zayıflıyor ben yuvarlaniyorum neden 😀😀 olsun tatlım sen yine de dikkat et şekerine tuzuna ayrıca tansiyonda da bi faktör 😘
minikturta meryemmblog valla ben hamile olduğumu test yapmadan önce anlamıştım öküz gibi yemeye başlamıştım bide uyumaya gözümü açamıyordum hala da öyle oyuzden bu gidişle karaya vurmuş balina gibi olacağım 😀😀
meryemmblog minikturta bende daha öncesinde anlamıştım bel ağrısı felaket ti bende yani bir de analık mı derler her neyse biliyordum yani dağlıklı olması için dua ediyordum 🥰❤️