Seymamuge Sedahakan14 ben its a boy ya da girl paylaşıp zirvede bırakırım galiba hahahah gaza gelip göbeğimi açık çekip paylaşıyormuşum bir de 🤪🤪🤪 hhahahah boşanma nedeni 😂😂😂
FatRam_1703 Sedahakan14 Testi yaptığım gibi eşimle anneme söyledim hemen çok sevindiler 🥰 Kayınvalidemlerede 2 ay sonra söyledik 💁🏻♀️
LamiyaCetinkaya Sedahakan14 öğrenir öğrenmez söyledim ama 2. hamileliğimi en erken 4. ayda söylemeyi düşünüyorum 😁 hatta karnım iyice çıkmaya başlasın öyle söylicem
Hilalsny Sedahakan14 ben ilk idrar testi yaptigimda evde en yakin arkadasimi arayip söylemistim sonra kan testi falan verdim net hamile oldugumi anlayinca eşime soyledim :) 3.5 haftalikti ogrnedigimizde 5. Haftada falan cumlr alem duydu desem yanlış olmaz ilk bebegimiz diye cok heycanlanmistik :)
Hilalsny Sedahakan14 aminn insallah hepimize allah saglikli sihhatli bebekler doğumlar nasip etsin insallah
Hnfatc İlk hamileliğimde kan testinden sonra ailelerimize söylemiştik🥰 şimdi 6 haftalığız eşimle ikimiz biliyoruz kimseye söylemedik karnım cıkana kadar da söylemek istemiyorum🤷🏻♀️ daha önce de bir düşüğüm olmustu korkuyorum o yüzden
Efile42 2 bucuk aylık (10+3) eşimin tarafindan hiç kimse bilmıyor :) annem ablam bi de cok samımı bi kac arkadaşim bana kalsa 4-5 ayını bulsun ilk düşüğümü erken söyledik pişman olduk hep kontağım olan arkdslaeım bilio cevre aileler değil :)