momm1 Merhaba kızlar 24 haftalık hamileyim bugün sanki kiloduma tuvalete çıktıktan sonra varla yok arası kan gelmiş gibi gördüm ve idrarımda kokulu söylemesi ayıp Acaba enfeksiyonmudur? Akıntımda kan yok ama idrar yaptıktan sonra çok azcık gördüm 😞
MaysaBade momm1 koku varsa enfeksiyon olabilir canım doktoruna danış istersen bol su ve pamuklu çamaşır giymende Fayda var
Anneballari58 momm1 evet bu dönemde sık yaşanıyor dr idrar tahlili vermenizde fayda var artmaması için
Buketkucuk momm1 koku varsa enfeksiyon olma ihtimali yüksek ama ter kokusu falan olmadığına emin ol tatlım. Bence kanama da gördüğünü düşünüyorsan hiç riske atma ve doktoruna görün derhal😌🙏🏻
momm1 MaysaBade yarın doktora gideceğim inşallah birşey yoktur leke de varla yok arası bişe anlamadım yani ne oldu. İdrarımda kokulu ondan şühelendim bende
momm1 Anneballari58 aynen şüpheleniyorum büyük ihtimal odur ama idrarda çok az kan gelmeside enfeksiyonmudur
momm1 Buketkucuk ter kokusu değil çümki önceden böyle kokmuyordu😞 yarın gideceğim inşallah 🙏🏻 Allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻 İlk gebeliğim birazcık fazla pinpirikliyim umarım yalnız değilimdir🙂