Yagmurtanesi benm ilk doktorum metin ingeçti son ayda tanıdım kendisini. sezryn oldum mecbur oğlumun gelişmi durmuştu diye. üniversite hastanesinde doğum yapmıştım ama o kdr pişman oldum ki sonradan. sezrynda kapatılan yerin dışında artk neyle kapatıldysam sezryn yerimin dışını bi yerini yakmşlardı karnımda. ve o ağrıyla iki hafta hiç bacağımı çekemiyodm oturup ağladığımı biliyorum o acıya. ve bizi hastanenin en uzak köşesine atmışlardı tek yataklı odadaydm ama bz çağırmadan hemşireler gelip bakmıyodu. görümcem hemşire die tek yataklı olmasını rica etmşti odayı vemrşlerdi ama unutuyolardı bzi. yada bz çağırmadan gelip odayı temizlemiyolardı odanız çok uzak die unutuyoruz sizi dedklerini biliyorum hatta 😂 yani bu durumdan ağzım yandığı için özelde yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse. tabi bu söylediğim şey 5 yıl önceydi şmdi durumlar nasıldır bilemem bnm payıma da böyle bşy denk gelmişti kötü bi doğum anısı olarak kaldı. ama metin bey iyi doktordr 👍 normalde odalar 2li 3lü yataklardı hala öyle mi bilmyrm. o zmn benm yanımda görümcem ve kızı kalmştı tabi gelen gidenim vardı bşy demiyolardı o zmnlar virüs olmadığı için rahattık tabi. şmdi nolur bilemem. bu kişiden kişiye değişir tabi bu benm kendi fikrim ve yaşadığım kötü tecrübeler olarak kaldı kmside devlette doğum yapar ama memnun kalır. sanrm birz şans işi