Seda_selim Insallah hayırlı hepimiz saglikli bi sekilde bu surecleri atlatip yavrularızı saglikli bi sekilde kucagımiza aliriz 🙏 annelik duygusu cok farkli bi seymis insan her dakika merak ediyor devamlı doktora gidesim gelio😍
Fasulyemibeklerken Eminos123 bende aşırı uyku ve koku hassasiyeti var erkek hissediyorum rabbim sağlıklı versin de
Brn18 8 haftalığız çok şükür bulantım falan yok ikinci gebeliğim 2,5 yaşında kızım var ondan da hiç olmamıştı herşeyim şuanlık gayet iyi gidiyor☺️
smyyykn MerveKaya38 ay ben yogurdu yiyemiyorum hamurisi cok yedim ve meyve. evet suan yediklerimiz bebege gitmedigi icin onemli degildi bundan sonrasi onemli dr da oyle soylemisti Allahin mucizesi iste bulantimda gectibiyice cok sukur Rabbim herkese yardim etsin kucagimiza alabilelim saglikla 🥰
Brn18 smyyykn evet canım biraz şanslıyım allah yardım ediyo istanbulda yaşıyorum ailem kimsem yok yakınımda kızım eşim ben halsiz falan olan kızım bunu anlıcak yaşta deil ve çok zorlanırım rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş🤲
zumra8146 Eminos123 benimde 20 aylık kızım var bende 6 haftalık hamileyim ✋🏻 İlk hamileliğim çok rahattı ama bunda midem çok kötü koku hassasiyetim çok fazla 😕
Brcccc Pnrbyr-2555 12 haftalık oldum bulantılar perişan etti beni ne koku ne birşey görmek biri konuşnca bile aşırı tiksinti oluyor ne zaman geçecek hiç bilmyrm ne denedysem fayda etmedi aslaaa
Nurandogan Duygus97 bende öyle hem heyecanlıyım hem korkuyorum ama sağlıkla hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Mehtap1605 Fasulyemibeklerken bana 30 Haziran dedi doktor ben en son temmuzda regl olmuştum adet düzensizliği için gittim tarlusal ile hamile kaldım o yüzden haftalığını net belirleyememişti:)
Peraaaa Bende bugn 8+0 oldum lekelenmelerim devam ediyor progestan kullanıyorum O yüzden paniğim.. Sağ kasıığıma sanki bıçak saplanıyor Sizce normalmi kızlar
minikturta Peraaaa valla bende öyle bi durum olmadı ama sağ tarafım çok ağrıyordu doktor bana büyüdüğü için rahim yolları genislediginden dolayı sağ tarafa baskı yapiyo demişti