Nurbalam Fasulyemibeklerken 9+2 yiz bizde . Arada ufak lekelenmeler devam ediyor progestan a devam . Çok şükür her halimize 🙏 temmuzun don haftası görünüyor doğum 🤩
smyyykn 10 haftaligiz bizde tam 😍 benim bulantilarim 9. Haftaninn sonlarina dogru hafifledi rahatladim cok sukur insallah bulanti sorunu yasayanlar biran once atlatir cok kotu bir durum 😧
medineninannesi Kbrnrgnc Benide aynı şekilde mahvediyor koku aşırı mide bulantısı hic mutfaga giremiyorum
Nehirimmm06 Fasulyemibeklerken bende 8 haftalık oldum dün kalp atışını duydum doktor 2 hafta sonra kontrol dedi kesesi biraz küçük gibiydi ultrasonda acaba ondan mı hemen çağırdı anlamadım 😔
smyyykn MerveKaya38 evet gordum 😍 Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bakalim ne zaman gelecek minikler 🥰
Mehtap1605 Bizde 14+3 olduk cinsiyetimiz daha belli değil temmuzun ilk haftası oluyor sanırım doğum:)
Eminos123 Fasulyemibeklerken henuz doktora gitmedim cuma gidicem Ağustos ortasi gibi gozukuyor dogum ben hamileligim rahat geciyor 21 aylik oglum var 6 haftalik hamileyim uyku cok uyudum onceki hamileligimde bunda uykum da yok uyumuyorum da bazen mudem karisiyor o kadar esim ve arkadasim disinda hamileligimi henuz kimse bilmiyor
zumra8146 Eminos123 benimde 20 aylık kızım var bende 6 haftalık hamileyim ✋🏻 İlk hamileliğim çok rahattı ama bunda midem çok kötü koku hassasiyetim çok fazla 😕
Seda_selim Bende 8 haftalık oldum sabah kalktimda halsizlik oluyo sanki tansiyonum dusuyomus gibi onun haricinde suan iyiyim şükurler olsun
Nurandogan Duygus97 bende öyle hem heyecanlıyım hem korkuyorum ama sağlıkla hayırlısıyla Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Semasahin Fasulyemibeklerken Ağustos ta sanırım mide ağrısı dışında herşey yolunda kızlar Urfa’dan ben sizde nasıl durumlar ♥️
evreM-0 Elfens inşallah hayırlı haberler alırsınız 🤲 bu süreçte rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten çok zor bir süreç ve bir o kadar da güzel 🥰