Fasulyemibeklerken Nasılsınız kızlar☺️ doğum ne zaman🤔 hamilelik nasıl gidiyor 🥺kaçıncı haftasınız tanışalım 🥰
Duygus97 Fasulyemibeklerken mide bulantısı hariç güzel canım inşallah temmuzun başında doğumum. Senin nasıl gidiyor 🥰
-Cansu- Fasulyemibeklerken Merhaba canım. 7 haftalık hamileyim şuan iyi gidiyor ama bakalım ilerleyen zamanda naısş olucak. Senin nasıl gidiyor
Teacherella1 Fasulyemibeklerken temmuzun sonlarına doğrı gösteriyor, hiç belirti yok, ama hormonlardanmı neyse çok daralıyorum tüm gün evde,bebeğe bişey olurmu oldumu endişeleride yokluyor arada.
Busbushatun Fasulyemibeklerken bende 12 oldum cumartesi gunu kontrolum ve detayli ultrsn olcak sonundaaaa cinsiyetide ogrenirim heycanliyimmm🌸
Fasulyemibeklerken Duygus97. Çok teşekkürler cnm bnm de mide bulantısından çok koku hassasiyeti fena 😪
Fasulyemibeklerken -Cansu- Valla benım bir günüm bir günümü tutmuyor koku hassasiyeti bazen mide bulantısı bel ağrısı 🥺
Duygus97 Fasulyemibeklerken hadi ya her türlü zor ama güzel Bi yoldayız Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 🤲
Pnrbyr-2555 Bizde 10+3 olduk :) aynı şekilde kokular ve mide bulantısı beni mahvetti. Önceden instada baktığım yemek tariflerine şimdi bulatıdan bakamıyorum bile. Siz nasılsınız sizin nasıl geçiyor? :)
Fasulyemibeklerken Pnrbyr-2555 Koku hassasiyeti beni mahvetti cnm yemek yapamaz oldum mutfağa yabancıyım 😪 sağ salim kucağımıza alalım da bunlar bile güzel şeyler elhamdülillah
Brcccc Pnrbyr-2555 12 haftalık oldum bulantılar perişan etti beni ne koku ne birşey görmek biri konuşnca bile aşırı tiksinti oluyor ne zaman geçecek hiç bilmyrm ne denedysem fayda etmedi aslaaa
minicikanne Pnrbyr-2555 ay aynı ben tvde telefonda bile yemek görmeye dayanamaz olmuştum şimdi yavaş yavaş alıştım 🙂
Fasulyemibeklerken Busbushatun Ayy haber et ne hissediyorsun nub ramzi teorisi falan denedin mi 🤭 bende çok merak ediyorum cinsiyetini.. Bir an önce kıyafet almak için sabırsızlanıyorum
Pnrbyr-2555 Fasulyemibeklerken Aynen öyle canım Allah hepimize sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin inşallah :)
Busbushatun Fasulyemibeklerken denedim valla ilk bebegimde tuttu bundada erkek diyor bn ikinciyide kiz istiyorum ama erkek hissediyorumm🙈
Kbrnrgnc 10+4 olduk ama mide bulantısı beni mahvediyor yemekle arama dağlar girdi diyebilirim yesemde midemde tutamıyorum 😔
medineninannesi Kbrnrgnc Benide aynı şekilde mahvediyor koku aşırı mide bulantısı hic mutfaga giremiyorum
Demetslt Fasulyemibeklerken 9+5 🤩 mide bulantim haric süper 😁 22 temmuz gösteriyor kurban bayramina denk geliyor