LeylaKrlll Kızlar daha önce de post açmıştım ama kimse yorum yapmamıştı iki gündür aşırı derecede sol kaburga ağrısı çekiyorum bebekten kaynaklı dendi baskı yapıyor diye benim gibi olan var mı 😔
Nida_Y LeylaKrlll öncelikle kaçıncı haftadasınız. Bende de kaburga ağrısı vardı 28-29 haftalarda doktorum normal dedi bende yogaya daha çok asıldım şuan hiç ağrım kalmadı spora başlayın esneyip açılıyor tüm kaslar
Sedagb LeylaKrlll benimde olmuştu. Kendinizi çok yormamaya çalışın. Ben bolca dinlenmeye çalışmıştım daha sonra geçti. Bebek baskı yapıyor sanırım zaman zaman.
LeylaKrlll Nida_Y 28. Haftaya girdim ve iki gündür çok şiddetli ne yapacağımı bilemiyorum belime de baskı yapıyor bebek yukarı çıktıkça ağrı olurmuş zor bir ağrı dediğiniz gibi spor iyi gelebilir
LeylaKrlll Sedagb sanırım normal bir ağrı oluyor tek değilim demek ki devamlı dinleniyorum ağrı olduğundan beri hiçbirşey yapamaz oldum 😞
Nida_Y LeylaKrlll youtube açın ağrı türünüzü girin onlarca video çıkıyor evde her gün yarım saat yaparak tüm ağrılarınızı geçirirsiniz
Sedagb LeylaKrlll sizi anlayabiliyorum. Çok şiddetli ağrı olduğu zaman insan bir şey yapamıyor. Ağrınız varken kendinizi zorlamayın. Bizimkiler daha doğmadan annelerine çektiriyorlar ne yapalım😊😅
LeylaKrlll Sedagb aynen gerçekten öyle herşey onlar için yeter ki iyi olsunlar ☺️ Diyorum ağrıları çekerim sağlık olsun