Mirasu1 İyi akşamlar 34+2 haftalık gebeyim 1 haftadır su gibi akıntı oluyor ara ara acil e gidiyorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyorlar başına böyle birşey gelen oldumu çok korkuyorum erken doğum olur diye
Mizzginnnomer Mirasu1 benim.de öyle canım kaç defa acile gitim bugün özel doktora çıktım enfeksiyonun çok dediler ondamis ilaç verdi bende 37+3 su gibi geliyor ve pamuklu içi çamaşır kullan kendi kuru tut dedi
Miraynz Canım benimde öyle kaygan sıvı diye geçiyor 32 haftada başladı şuan 38 deyim halada oluyor korkma enfeksiyon kapmaman için daha iyi
MerveKaya38 Miraynz benimde jel gibi akıntı geliyor arada ney acaba bide fitil kullanıyorm omu yapıyor bilemedim .
Mirasu1 Miraynz inşallah canım kanla idrar da verdim enfeksiyon çıkmadı bebeğim çok hareket edince geliyor genelde
Suzii-90 Esra-07 evet ya bazen suyum mu diye endişeleniyorum biliyorum aslında bu fitilin akıntı yaptığını ama insan yine de endiseleniyo
Esra-07 Suzii-90 madem her şeyin normal diyorlarsa endişelenme hem bu akıntılar doğum sonrasına kadar devam edebiliyormuş 😋
nesibe_baris Suzii-90 bende aynı baya baya sıvı şekilde geliyor korkuyorum da haftaya pazartesi kontrolüm var
Suzii-90 Esra-07 haklısın en son 16. haftanın sonunda gittim şuan 19.haftadayiz çok şükür iyiyiz haftaya detaylı ultrason var bakalım çok heycanli sen kaç haftalıksin
Esra-07 Suzii-90 bende geçen hafta girdim detaylı ultasyona çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı sende inşallah iyi geçer
Suzii-90 nesibe_baris aynen ya sulu beyaz akinti sinirlerimi bozuyor sürekli çamaşır değiştiriyorum enfeksiyon olmasın diye bide üzüleyip giyiyorum inşallah enfeksiyon değildir
nesibe_baris Suzii-90 evet bende çok korkuyorum bebek hareket edince biraz rahatlıyorum. Kaç haftalık gebesin
nesibe_baris Suzii-90 bebek çok aşağıda hareket ediyor muydu seninde benim kasıklarımda hareket ediyor sürekli