Catmom Sidlya Demirhayat sigorta çok yerde geçerli. Liv tercih ettim. Doktorum Bora Coşkun. 7400 e yaptırdım.
irorkay Sidlya özel eryaman hastanesi doğum paketi yok ayrı ayrı hepsi fakat doktorumdan çok memnunum levent sevinç. Yalnızca doğum fiyatı için bana 3500tl fiyat verdiler yine tahlil muayene aynıya geliyor aslında ama doktorumu değiştirmek istemedim.
btlslymn Mrveykt ya o zaman çok iyiymiş ben özel muyene yine bilindik bi doktora sordum bana 8 bin sezeryan normal 7bin ayrıca muayene ve tahliller dahil değil dedi ben hepsi aynı zannettim
Mrveykt btlslymn ohh seninki pahaliymis :/ bende ayrıntili Ultrasiyon içinde yoktu o nu başka doktor yapdi 450TL :/
mavikelebek_ Arkadaşlar fiyatlar neden böyle uçuk paket dediğiniz nedir fotoğrafçısı falanda mı var paketin içinde
Sidlya mavikelebek_ yok inanın fiyatlar böyle doktor ve hastaneye de bağlı tabiki ama 8.000 tl - 9500tl arası çoğu
mavikelebek_ Sidlya şoklar içerisindeyim gerçekten fiyatlar dudak uçuklatır bende özele gidiyorum 2300 dediler çok pahalı bulmuştum Şu An şükrettim gerçekten