Deletedmom60 Sıvı bitmiş, gebelik sonlandırılması önerildi? Sonlandırmak istemiyorum, ne yapacağım. Şu anda hastanedeyim
Tugbabuglem58 Deletedmom60 gecmis olsun canim benimde amniyon suvim kese yirtigi nedeniyle sutekli azaliyordu ama tumu bitmemisti ben sabah aksam havuc suyu iciyordum ve deveci armutu yiyordum tabi bunun yani sira bol su su surekli gittigi halde hic azalma olmuyordu ama tabi benim dogumum basladi erken dogum nedeniyle kaybettim farkli doktora bile gorunmustum o anlamamisti bile amniyon sivimin azaldigini ben soylemistim havuc suyu gercekten ise yariyor ama sen tamamen bitmis diyorsun faydasi olurmu bilemem
Nazecemnaz Deletedmom60 hemen bı riskli gebelik doktoru bulun ve ona gidin inşallah hayırlı haberlerin gelir 🙏
es-es1 Deletedmom60 çok geçmiş olsun bence farklı bir yere daha gidin ya bu çok zor verilecek bir karar tamamen mi bitmiş az miktar da olsa bile takipli gebelik devam edilebilir yazıyor
minnakmina Deletedmom60 sonrandırmak yerine günde bir bardak havuç suyu için çok işe yarıyor suyu hemen düzelir
guneysmom Deletedmom60 o zaman malesef sonlandırın, sizede zarar verebilir😢 amniyon sıvısı hayat suyu o olmadan olmaz çok geçmiş olsun
Pembe_patik Deletedmom60 merhaba postunuzu çok geç gördüm benimde 2021 yılında 17 haftalıkken başımıza geldi suyu bitmiş dendi daha sonra beni perinoyoloji polikinliğine yönlendirdiler alınmalı gelişmez denildi proflar gördü gelişmez dediler yatış verdiler ben kalbi attığı için takip istedim ömrü yoksada Rabbim canını alsın istedim sonrasında ortalama 5 cm oldu suyum ama ara ara suyum geliyordu hep pedle geziyordum. Rabbim bize bebeğimizi nasip etti çok şükür 30. Haftamda 2 hafta önce bebeğimin çok az suyuda gelince sezeryanla doğumum oldu şuan bebeğimiz yeni doğan yoğun bakımında kalıyor. Bu tür durum yaşayanlara umut olsun diye yazmak istedim tabiki haftalık kontrollü bir şekilde doktor takibi ile ilerledik.