Suna26 Turnakus benimde pazartesi yatışım yapılacak gelsin suni sancılar 🙈😂 çatı muayenesinin gözünü seveyim 😂
MyPrncssArwen Turnakus 24+3 üz bizde 🤰 nasipse Mart sonu / Nisan başı gibi doğumum… 66kiloyla hamile kaldım şuan 69 kiloyum 😊 bebegimde sağlıklı hamdolsun, Rabbım butun evlatlara can sağlığı versin en önemlisi 🙏👼♥️ Allah hepimizi tek nefeste kurtarsın 🙏🤰
AzraAras Konak hastanesine giden var mi? Ben Erkan beye gidiyorum. Odaları bir türlü göremedim çok merak ediyorum. Gören var mı acaba? Hastane pek temiz değil gibi 🤦
Turnakus AzraAras Erkan beye giden arkadaşlarım vardı çok iyi bi doktormuş odalarınıda görmüştüm biraz küçük ama temizdi 🙂
a_y_s_e_m AzraAras Konak hastanesinde doğum ücreti ne kadr acaba mecburi sezeryan ve isteğe bağlı sezeryan diye fiyat farkı var mı
Pnrkn Turnakus ben başta Bertan beye gidiyordum ama kendisi hastaneden ayrılınca Reyhan hanima geçtim çok memnun kaldım 😊
Pnrkn Turnakus canim acil bir durum oldugunda Reyhan hanima ulasabiliyor muyuz? Numarasini verdi ama gece filan kotu olursam arayabiliyor muyum
Turnakus Suna26 rabbim yardımcın olsun canım bi avazda kurtulursun inşallah 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Turnakus Mrvmkpln aynı sayılırız hemen hemen gerçekten gece ağrıları özellikle dayanılacak gibi değil inşallah bu günler geçecek kavuşucsz yavrularımıza 🙏🏻💞
Mrvmkpln Turnakus Turnakus uykusuzluk olmasa belki daha dirençli olur insan ama daha şimdiden uyuyamıyoruz Sağlıkla geldiğini düşünmekten başka iyi birşey yok 😁