supermommm galiba bu ilgisizlik Milletimizle alakalı bir durum haline geldi toplumda özel hastanede doğum ilgi daha çok diye herkes oraya yönlendi tabi onlardan biri de benim doktoruma ailesel pıhtılaşma sorunumuz var dediğim halde umursamadı ve ben 7 haftalıkken zorunlu kürtaj oldum. Kürtajı da gittim devlet hastanesinde yaptırdım. Meram tıpta ailesel pıhtılaşma sorunumuz var dediğimde hemen trombofili paneli testi yaptırdı ve üç genimde pıhtılaşma çıktı. O yüzden özel mi asla ilk gebeliğim bundan dolayı sonlandı. Sonra şehir hastanesinde bir doktoru övdüler hadi bir de orayı deneyip göreyim dedim ya özeldeki doktorlardan çok daha ilgili idi biz özel hastane daha iyi kafasından çıkmazsak onlara mecbur gibi hissederlerse daha çok işlerine yarıyor hayır para ödüyoruz ödediğimiz hizmetin karşılığını alamıyoruz. Selçuk tıpta Ayşegül özlerden özel muayene alın oraya gidin bence çoğu özelden daha iyi ancak Melike geyik baymanda şehir hastanesinde ben iki hafta sonraya randevu bulabildim. Ve gittim tavsiye ederim siz de muayene saatlerini takip edin alın randevu