zgeSoyutemizlerTrkolu Doktorum decavit verdi .Ancak bu takviye ile ilgili nette olumsuz yorumlar okudum .kullananlar varsa yorumları alabilir miyim ?
Miniklerim03 zgeSoyutemizlerTrkolu anca kilo yapıyomus decavit bırak dedi dr bnada hersey normal olunca gerek olmuyomus
Eebbrruu zgeSoyutemizlerTrkolu decaviti kullanmayan tek bir hamile tanımıyorum ben. Genelde çoğu kullanıyor. İnternette yazılanlara pek güvenme. Dktr yzdysa kullan sncta vitamin ilacı
HlyaSinanAk zgeSoyutemizlerTrkolu valla bugun 3. Kutuya basladim hicbir yan etkisini gormedim ekstradan kiloda yapmiyo istahta acmiyo. Hatta havalar isindikca istahim kaciyo
zgeSoyutemizlerTrkolu Mercimegimm mide bulantısı ,aşırı kilo alımı ,tansiyon düşüklüğü gibi etkiler yapıyormuş .bilemedim ben de .doktorlar da bazen yazmak için yazıyorlar ya çok da güvenmiyorum açıkçası
Betus93 Miniklerim03 kilo yapmiyor. İstah actigi icin yersen kilo yapiyor. Gece yatmadan ic oyle yat. Ben oyle yapiyorum
PnRTurK53 Miniklerim03 evet kilo yapıyor ancak okadar vitamin takviyesini normal yiyerek hergün almak imkansız decavitin içindeki vitaminleri okursanız ben saatini bile aksatmıyorum kilo verilir
NaimeYilmaz zgeSoyutemizlerTrkolu bu vıtamın zaten. Hamılelıgımden berı 1 kutu yazıldı doktorumun onayıyla sadece yorgun oldugumda ıstahsız oldugumda ıcıorm . Dahada bı suru var 2 ayda belkı 1 tane ıcmısımdır danısıp sızde öle yapablrsnz . Sizin sölediğiniz bunyeden bunyeye degısen etkılerdır.
Gizemimibekliyorum zgeSoyutemizlerTrkolu Ben gebeliğim boyunca ve doğumdan sonra da bi süre kullandım. Kesinlikle öyle bi yan etkileri yok. Uydurmasyon şehir efsanesi.
Mercimegimm zgeSoyutemizlerTrkolu evet mide bulantisi yapiyor kilo da yapiyordu ilk zamanlar ama tansiyon düşüklügü yasamadm cok sükür. Doktorlarin bazilari farkli ilac yaziyor bazilari farkli bende anlamdm. Bu ilaci hic icesim yok ama iste bebek icin
Kamile Ben de kullanıyorum ikinci hamileliğim ikisinde de kullandım herhangi bir yan etksini görmedim.
HlyaSinanAk zgeSoyutemizlerTrkolu yaninda kan ilacida kullaniyorum ondada bugun 2. Kutuya yeni basladim. Ama biraz bagirsagimi bozuyo icmedigimde kabizlik oluyo yani bagirsagimin calismasi sanki daha iyi
PnrBkr Bnde 4. Aydan itibaren kullanmaya başladım ve şuan 6 aylık bebeğim ve hiçbir skntisini görmedim bndede sdce kan ilaçları sknti yaratmisti
Bernazumra zgeSoyutemizlerTrkolu 3 aylıkken başladım kullanmaya her sabah içiyorum simdi 8 aylık oldum hic bi yan etkisini görmedim canım hatta doktorum doğumdan sonra 1 ay daha içmemi söyledi .
zgeSoyutemizlerTrkolu Bernazumra tamam o zaman sağol canım devam edeyim .Zaten benim hamileleliğimde çok sıkıntılı gittiği için 15.hafta da hala bulantılar reflüler iştahsızlıklar falan iyice paranoyak oldum
HicranKzn zgeSoyutemizlerTrkolu hem kilo yapıyor hem iştah açıyor şişlik ve kabızlık cabası... Ben de 15 gün önce bıraktım
Bernazumra zgeSoyutemizlerTrkolu ayý rabbim yardımcın olsun bende çok çektim bulantıyı 3 ay hic bisey yiyemedim ama cok şükür ki geçti umarım en kısa zamanda seninki de gecer canım