Yade0918 aymira_27 aradabir oluyor bazen enerjik oluyorum bazen halsiz uyku problemi var bir kaç defa WC kalkıyorum bide hangi tarafa yatsam o taraf tutuluyor 🙈
mercimeginanne aymira_27 2 gündür var bende de uyumak istiyorum ama direniyorum uyumycam diye 😂 (27+0)
Mertimm aymira_27 Yataktan yerden kalkamıyorum bende bir de aşırı derecede bas agrisi ve kaşık agrisi var yarın gideceğim bakalım ne diyecek doktor 👩⚕️
Smctn aymira_27 29 haftaligim malesef uyuyamiyorum mide yanmasıda çabası 29 haftalik anneler bebeginiz hareket ederken canınız aciyormu arada bebek toplanıyor bi tarafa sizlerde oluyormu
Mertimm aymira_27 Bas agrisi iyi değil tansiyon yüksekliğini gösteriyor insallah yüksek tansiyon falan çıkmaz 😏
Eerrennn_ aymira_27 Geceleri asla uykum yok, sabhalarıda uyanasım yok.🤷🏻♀️ başka türlü enerjim eh işte. Bazen yemek yapmaya bile üşeniyorum 😫 Yemek sonrası baş dönemsi başladı bende ya sizde de varmı o biraz canımı sıkıyor. haftaya doktorum var
Mineka 26+5 benim aksam ellerim bir sisiyor sabah kalktiktan 2 saat sonra iniyor ve oynatamiyorum onun disinda hic sikinti yok sadece zaman cabuk gecsin istiyorum 🥰
Smctn Bdp benim kramp değil bebrk hareket ederken bi anda top gibi bi tarafa toplanıyor karnim kasiliyor