Oglununannesi Kızlar 25. Haftamdayım plesantam aşağıda çatı ağrım var hep ama bugün sanki genitalime yumruk yemiş gibi ağrım oldu paZar alışverişimi gördüm😐ağır kaldırmadım yanımda annem vardı o taşıdı yürüdüm biraz ondanmı acaba bebekte çok hareketli sanki hiç uyumuyor bugün bi sorun olablirmi😶doktora gitmemek için zor duruyorum aslında 13.5 aylık bebeğim var o yüzden gitmiyorum aka sorun olabilirse gideyim bilemedm
Oglununannesi Gebbe canım 3 gün olacak gittm bebeğim var küçük kaldırma dikkat et ağır kaldırma dedi plesantam aşağıda diye ama çatı ağrım bugün arttı resmen vajinaya vuruyo ağrı yürüyemiyorm anlamadım noldu böyle saabaha devam ederse gidicem
Gebbe Oglununannesi senin durumunda aynı küçük bebeği olan arkadaşım vardı senden hafta olarak ilerdeydi ama çocuk aşağı indi diye öyle ağrısı olmuştu oda oturamıyordu yürüyemiyordu inşallah önemli bişey yoktur canım geçmiş olsun
mrvgun Ben de yataktan kalkarken o ağrıyı hissediyorum, sanki o bölgedeki kemikler ağrıyormuş açılıyormuş gibi🙄 hiç de doktora sormak aklıma gelmedi normal bir şeydir diye düşündüm ama tehlikeli bir durum mu ki bu?
Oglununannesi mrvgun aslında değil ilk bebeğimdede olmuştu ama bu gebeliğimde 15. Haftamda başladı benim korkum şu bebek aşağıda plesantam aşağıda çünkü çokta hareketli bugün acaba erken doğum belirtisimi çok fazla ağrı oluyor bugün yürürken sünnetli çoçuklar gibiyim
Oglununannesi gulcins yok canım şükür varis değil çatı ağrısı olduğuna eminim ikinci hamilelik ama neden bu kadar arttı anlamadm