newra 39 haftalik hamileyim sol mememin ucunda küçük bi et var acaba emzirmeye bi sorun olurmu kizlar🙊doktoruma sormadım henuz
Zeynepnacar Benimkinde et beni çıktı, göğüs ucunun hemen yanında. Acaba sıkıntı olur mu emzirirken bebeğime bulaşmaz demi inşallah
PasaninAnnesi Benimde cikmisti gece uyurken kanatmışım çok ağrıdı acıdı südyene değincede ağrıyodu 2 hafta öyle kaldı sonra banyoda yumuşayıp düştü. Bende bilmiyodum ilk basta ama doktora gittiğinizde onu iple bağlıyolarmis düşmesi icin kendi dusuyomus
PasaninAnnesi newra evet canm ben cunku öyle bisey olduğunu bilmiyodum bende burda sormustum banada bi arkadas soylemisti doktorda bağlattiğini ben 2 hafta acisini cekmistim tabi bilmeden öğrendikten sonrada düşmüstü ama ben kanattığm icin sanrm cok ağrıdı
Merveozcelikcckl PasaninAnnesi benimde belimde çıktı şuna baya büyüdü ve kahverengileşti bağlasam şimdi işe yarar mı
PasaninAnnesi newra onu hic bilmiyorum yanlis yönlendirmis olmayayim doktorunuza telefonda bi sorun isterseniz
PasaninAnnesi Merveozcelikcckl onu hic bilmiyorum yanlis yönlendirmis olmayayim doktorunuza bi sorun isterseniz cünkü göğüsteki et parcasiyla vücutta cikan et beni farkli olabilir cunku ģögüs ucunda ki daha cok göğüse ait parca gibi oluyo
Tugba6336 Bebeğin süt emdiği kısımda mi kusura bakmayın açık açık yazdım ama 🙈 bendede oluşmuş yanı ucunda küçük bir et parçası acaba kadın doğum Dr mı gösterdiniz