Seymaa30 Tüp bebek tedavisi görüyorum 9 aralıkta yumurta baskılıyıcı iğne vuruldum adetim 4 gün geçti acaba bu iğneden kaynaklı mı gecikme yaşıyorum bu durumu yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim
sehrengiz_8 Seymaa30 canım bilmiyorum ama bilen biri vardır gönderin öne çıksın diye yazıyorum Zira bazı postlar yüzünden sizin postlar görülmeyebiliyor
Busbushatun Seymaa30 canm baskılayıcı ıgne yumurtaları baskılıyor adett olmamanız normal surecı detaylı anlatmadımı doktorunuz dondurulmus transfer mı olcaksınız acaba?
Sibbeell Seymaa30 adet gecikmesi normal cnormal durum nedir simdi dondurulmus embryo mu olacak sizin de
Seymaa30 Busbushatun evet canım dondurulmuş embriyo olcak adet olduğum zaman gidicem muayene olucam sonra ilaçlara başlıcam transfer tarihi vercekler durumuma göre
Seymaa30 Sibbeell evet canım dondurulmuş embriyo gelmesini bekliyorum biran önce ne olacaksa olsun die bir türlü adet olmadım sonradan iğne aklıma geldi o mu geciktirdi acaba die ister istemez dışardan müdale oluyo hormonlara