Edaaguleer Merhaba arkadaşlar bebek arabası arıyorum fakat ilk çocuğum olduğu için tecrübesiZim ben bagi flexfold travel sistem çok hoşuma gitti kullanan var mı? Veya tavsiye edebileceğiniz başka bir model ? Hepsi içinde olan
Nida_Y Edaaguleer az evvel aldım cuma gelecek kısmetse 😅 bende bir arkadaşımın önerisi ile aldım pierre cardin teendy plus
Busra34gms Edaaguleer tavsiye üzerine iki arabadan birini alıcam huggy egg Kraft leon baya kullanıslıymış
tkrj19 Edaaguleer valla hafifliği ile benim büyüleyen bir Alman güvenlikli bir ürün gördük onu alcaz sanırım pusetiyle cybex cbx etu diye geçiyor kabin boy olması avantaj kullanan varsa yorum beklerim 😂
Edaaguleer Nida_Y Woww simdi baktım şekil olarak gerçekten güzelmiş rahatlığı nasıl acaba araştırıcam çok teşekkürler 🙏🏼
mucizemi_beklyrm Grçen ay almıştık çok kolay rahat kullanımı düşünürseniz araştırın derim. Peg Perego travel sistem bebek arabası kırmızı renkte aldık
Edaaguleer mucizemi_beklyrm evet ya bu iki ürün arasında kaldım Peg perego da aklımda vardı aslında 😕
mucizemi_beklyrm Edaaguleer biz çok sevdik tekerleğin dönüşü falan muhteşem. Bagaja da rahat sığıyo tek elle açıp kapatılıyor yardıma ihtiyaç duymadan.
Nida_Y Edaaguleer arkadaşım kullanıyor bir kaç aydır bende bir kez açıp kapadım hem hafif hem çok büyük değil hem de sürümü kolay 🥰
Angels-35 Ben kraft taravel sistem aldım henüz kullanmadık ama denedik evde açıp kapaması kolay görünüşü se çok şık inşallah memnun kalırız çevremdeki herkes krafttan şaşma dedi
Edaaguleer Busra34gms Huggy i yorumlarda internette dayanıksız felan yazan çok olmuştu ondan düşündürüyor beni biraz
mucizemi_beklyrm Edaaguleer peg perego book 51 sportivo jet travel sistem bebek arabası red Bu model cnm
Busra34gms Edaaguleer arkadasım 2 yıl kullandım dedi halen yeni duruyormuş tavsiye ettiği için düşündüm bende