Esenn Selamun aleykum arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var 6 haftalık hamileyim. Saçımı kestirmek istiyorum hamileliğin ilk aylarında mı kesilmemesi lazımdı ? Bilgisi olan var mı , kestiren yada ?
Deletedmom15257 Esenn sen demi inanıyorsun🤣🤣 bu hurafe saçma şeylere oyle birşey mi var allah için yaa
Busu48 Esenn Bildiğin batıl inanç ben kestirdim 9. haftamda 12 haftalık şimdi bebiş tekrar kestircem hatta kuaförüm hamile olduğunu bilsem kesmezdim dedi ama nafile kestir gitsin nolcak ki sankiii
Deryademirel Esenn bende kafama takıyordum ama İnan hiçbir şey olmuyor canım. Kestirdim ben. Sende kestirebilirsin
Htcdmr Onlar batıl inanç, yani uyduruk aptalca şeyler. Saçını ilk günden son güne kadar kestirebilirsin, tıbben hamilelikle saç kesiminin hiçbir alakası yok.
Esenn Deletedmom15257 Üfleyerek yiyenlerdenim. Evet saçma farkındayım ama insan takılıp kalıyor bazen 😒😀
Deletedmom15257 Esenn takilacak seyler var takilmicak şeyler var ama bunu burda duydum biri deseydi eğer kahkaha atarak gülerdim ona 🤣
1987gokce Esenn yaa bana da annemler görümcem hepsi baskı yaptı 7 aylık olduk saçlarım çok uzadı eskisinden de sağlıklı ama zor kuruyor doğum yaptıktan sonra ilk isim saçımı kestirmek.
Esenn 1987gokce Ama kestircem karar verdim beni yoruyor artık saçlarım. Çok bilmiş insanlar kesilmez deyince insanın beyni bulanıyor ister istemez.
1987gokce Esenn yaa aynen öyle işte. Yani normalde acaip realist biriyim batıl inancım yoktur hatta düşünce gücü vs çok inanırım ama konu bebek olunca işler değişti 😊
Merve12 Esenn bende sacımı kestim annem kızdı kesilmez hamilelikte diye, bunlar hurafe, yok ömrü kısalır mış rabbim bilir onu