bltern1 Ne zaman ultrasona girsek bebeğim elleriyle yüzünü kapatıyor sürekli kıpır kıpır olan bebek ultrason anında hareketsiz yatıyor yüzünü çok merak ediyorum ama ne yapsam gösterir bilmiyorum varmı bi önerisi olan
Minegkhn92 bltern1 37. Haftamdayım göstermedi doğru düzgün canım neler yedim gittiö ama plesen taya yapıştrmış yüzünü göstermiyor 🙈😂
Astadavistabeybi bltern1 biz 37. De gördük onu da elini ağzına götürdü rezil etti beni 😬😂😂😂😂9 aydır yüzünü görmediğim prensesim anne karnında açımmmm dedi parmaklarını ağzına götürüyormuş 😬😂
sarisu1 bltern1 38+4 olduk hala tam göremedik artık Doğumda göreceğiz eli hep yüzünde dolanıyor ya gözünü kapıyor ya burnunu tutuyor yarım yamalak gördük hep ben rahatsız olduğunu ondan kapandığını düşünüyorum
ArasMom34 Benimde hiç göstermedi her zaman eli yüzündeydi tatlı mı yedim gittim yok banamısın demedi doğum anında gördüm 😂 şimdi hala eli yüzünde uyumayı seviyor
dygu87 bltern1 benim de aynı 31 haftalık olduk hala göremedik hep eli ile kapatıyor 🤦♀️ doktor senin plasenta biraz önde bebeği kapatıyor ama merak etme dedi 😂
MyPrncssArwen bltern1 Kuzum benim detaylı ultrason doktor bildiğin sallamisti göbüșůmű bilerek korktum ilk başta napiyor bu adam dedim ama oynadı ve yüzünü göstermişti sol taraf yukarı profilden altı yüzünün görüntüsünü …