666 Evet güzel anneler 31 haftalık olduk oglumla ama sürekli uykum geliyor kollarımda bacaklarda halsizlik var aşırı böyle düştüm düşcem gibi sizde durumlar nee yürümeye dermanım olmuyor bazen
sdkince 666 bende 38deyim aşırı halsiz yorgun bitkin hissediyorum kendimi uykum var ama uyuyamıyorum😔
aymira_27 666 Bende 26 haftalık hamileyim ogluma sabah 11de kalkıyorum yinede uykum halsizlik var uyumak istiyorum sürekli 🙄🤐😵
Seherkaraca 666 bende 32 haftalığım, halsizlik haricinde bide ellerimde ödem oluştu ve uyuşuyor sabahları. Sizlerde de oldu mu hiç
666 Deletedmom79 ayy sizin erken başlamış valla bende 29 haftadan beri vardı ama bu hafta daha da fazla
666 Seherkaraca bende de bazen oluyor bakalım ne olcak hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim 😊
esraizmirli 666 21+3 üm bi kaç gündür bende de var geceleri uyuyamıyorum gündüzleride gözümü açamıyorum sersem gibiyim ev aldı başını gidiyor hiçbişey yapasım gelmiyor benimki erken başlamış sanırım size bakarak🥲😞
666 esraizmirli evet sizin ki erken başlamış valla benimde durum aynı arada görümcem gelince yapıyor ara da kardeşim ve en büyük destekcim eşim cok uykum var kafamı koydum yerde uyuyasım geliyor