Iraz Kızlar aktar Lara gidip kantron yağı sordum bana kutuda bir yağ verdi . Çatlaklar için kullanmalıyım . . Bebeğe zararı olmaz değil mi
Deletedmom95 Iraz ben doğal aldım. Çatlak için kullanmadım gerçi ama bir çok şeye faydası var. Meme ucuna, pişik kremi olarak , perine masajı yaparken vs kantaron yağı birebir.
Sulbiye Iraz kantron yağının ne gibi bi zararı olabilir bn kullanıyorum bi zararı olacağını sanmıyorum annemler çiçeğini toplayıp içine zeytin yağı katıp güneşte kızarıyor oluyr annemden alıyorum bn
Gizoo87 Kantaron yağının çatlaklara etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış fakat zeytinyağının çatlaklara karşı bir etkisi bulunamamış. Badem yağı da çok etkili. Ancak böyle yağlar alırken iyi bildiğiniz bir markanın ürününü veya organik sertifikalı bir ürünü almakta fayda var.
Mpy Gizoo87 zeytinyağ genelde çatlaklara degil vücudu nemli tutmak için kullanılıyor şahsen ben oyle yaptim ilk hamileliğim de hiç dr çatlama olmadi vücut yapısına bağlı tabi ayri mesele kuzenim liearac olsun birsuru yağ krem kullandı son ayda göbek kalça basen heryeri çatladı ben son zamanlarda üşendim yağlamaya cünkü zor kuruyordu beklemek eziyetti biraktim ve 1 cizigim bile yok cok şükür busefer de olmaz inşallah
Gizoo87 Mpy tabi katılıyorum genetik yatkınlık çok önemli. Bazen ne yapsan olmuyor. Yine de en güzeli bütün mantıklı önlemleri almak. Hayırlısı bakalım 🌷
BAS123 Sarı veya kırmızı kantoron fark eder mi acaba? Bende has kırmızı kantoron var zararı olmaz değil mi
Gzdsrm Canim bana doktorum kendisi onerdi ben kendim yapmistim onu kullaniyorum sari kantaron daha iyi die duymustum emin deilim ama