Hepiniz merhaba kızlar burada deli gibi doğum hikayeleri okurdum ama şimdi bende hikayemi yazıyorum buraya. Sabah 7 gibi suyum geldi yataktan fırlayıp eşimi uyandırdım. Bu arada ilk gebeliğim ve suyu geldikten sonra evde rahat rahat takılanlara hayranım. Ağrım yoktu habire su geliyordu. Duşa girip hemen hastaneye geldik. Saat 10 gibi doktor geldi muayene etti 2 cm açılma var ama bebek yukarda zor doğurursun sen dedi. Bende bi panik zaten sakin olamıyorum. Doktor rahim açması için fitil koyacaktı ama suyum geldiği için koyamadı. Bez koyalım filan diye konuşup çıktılar. Hemşire geldi bi serum birde elinde rahim duvarına yapıştıracağı bişeyle. O çok canımı yaktı onu oraya koyması. Arada muayeneye geldi yine yaptı ve ben artık bağırdım canımın acısıyla. Sonra serumu takti oda suni sancıymış. Bi ara girdi ağrı sonra çocuğun kalp atışı düştü kapattılar sancıyı. Ama ben tabi nstye bağlı serumu açmalarını bekliyorum. Geliyorlar soruyorum az daha diye nst beni oyalıyorlar. Sonra odaya telefon geldi eşimi çağırdılar. Eşim yanlarına gitti geldi ne oldu dedim adını filan sordular diyor zaten bişey olduğunu anladım sezeryana alacaklar demi dedim bişey diyemedi bu arada ben sezeryandan çok korkuyordum. Hemşire geldi anlattı durumu ben nasıl ağlıyorum bacaklarımı filan tutamıyorum tirtir titriyor bacaklarım. Eşimide alın diye yalvardım almadılar. İçeri aldılar herkes bişey diyip beni sakinleştirmeye çalışıyor tabi. Doktorum geldi o gelince biraz daha iyi oldum spinal oldum bu arada. İğneyi yaptı ama ben görüyorum ordan bacaklarıma filan bişey sürdü doktor ağlıyorum ben daha uyuşmadım kesme beni diye sonra beni uyutmuşlar hemen uyuşmayınca bi çocuğu yanıma getirdiler ondan sonra yine uyumuşum uyandım dikiş atıyorlardı. Odaya geçtim herkes beni bekliyor oğlumda tabi. İlk onu görmek istedim kucağıma verdiler sevdim onu tarifsiz bi duygu tabi uyuşuğum daha 2 saat oldu uyuşukluk gideli ağrılarım var şimdilik daha yürütmediler beni bundan sonrası artık ne olur bilmem. Çok ama çok uzun oldu bende hep uzun hikaye okumayı seviyordum. Hakkını helal banada bol bol dua edin inşaallah allah hepinizin tüm hamilelerin gönlüne göre versin normal sezeryan fark etmez onlar belirliyor zaten nasıl gelmek istediklerini oğlum iyi yanımda o yeter bana. Eğer sonuna kadar okuduysan sıkılmadan ne mutlu bana hepinize hayırlı doğumlar allah ağrısız doğum göstersin hepinize iyi akşamlar 😍❤