Seherkaraca Gulsumbozkurt ılık süt birazcık fayda ediyor ama bazen o bile işe yaramıyor, cayır cayır yanıyor midem
Haticecem Ahhh bacım yok maalesef hiçbir çözümü yok 37 haftalık hamileyim bulamadım ne yapsam bulamadım bi çözüm en sonunda akşam 5 6 gibi hiç bir şey yemedim o rahatlattı beni en azından uyuyabildim yoksa resmen alev saçıyor miğdem
Oykununannesi55 Haticecem bende 39+4 oldum doktor hiç birşey fayda etmez dedi bundan sonra yatmadan 2 saat önce hiç birşey yeme dedi bende beşte bırakıyor dum ama busefer gece acikiyordum
Glcnaksy Bnde 27 haftaya girdim aynı durumdan muzdaripim yok böyle bi yanma ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorm süt de fayda etmiyo aglicam artık okdr kötü bişey
Haticecem Oykununannesi55 bende acıkıyorum öbür türlü uyuyamıyorum su içeyim diyorum o bile yanma yapıyor inanırmısın ne yapacağımı şaşırdım en azından seninki bitmiş evladını sağlıkla kucağına al inş🙏
Haticecem Oykununannesi55 eğer bugün yarın doğurursan beni etiketle sanki içime doğdu doğuracakmışsın gibi hissettim bilemem tabi hayırlısıyla vaktinde gelsin ama öyle bir his doğdu içime 🌸💕
Oykununannesi55 Haticecem Allah’ım inşallah hastaneden çıkınca hemen yazıcam Allah’mda sana bir avazda kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️🤲