Annesikuzeyin Kızlar iki üç gündür çok fazla büyük tuvalete çıkıyorum ve ara ara çok sancı giriyor ve bebek karnımda aşırı toplanıyor biraz önce altıma kaçırdım sandım ama su gibi ıslanmış iç çamaşırım acaba azar azar suyum geliyor olabilirmi 35. Haftamdayım
E-v-A101 Annesikuzeyin bende çok fazla bilmiyorum ama. Okuduğum kadarıyla bunlar. Doğum işareti bunlar bi doktora gitmelisin. Bence ihmal etme sakın
Annesikuzeyin berna_demir ya akıntı olma ihtimali falandamı yok doktorum yokmuş hastanede diğer doktorlarda bakmıyor
berna_demir Annesikuzeyin akıntı da olabilir canım benim de aynı altıma kaçırmış gibi hissettiriyor akıntı hatta suyum geldi falan sanıyorum 😔 devlete mi gidiyorsun bu arada canım
Annesikuzeyin berna_demir yok ya özele gidiyorum,ya ama akıntı hani renkli olur ya bu defa şeffaf ve su gbiydi bilemedim ya ne kadar ürkütücü bir süreç
Annesikuzeyin Haynayff şuan yazdığım ilk ana göre daha iyiyim canım aşırı hareketlendi aralıksız 2-3 saat oynadı sonra durdu birden o durunca su hiç gelmedi