-bal05- Arkadaşlar merhaba ben 9+2 günlük hamileyim pekğ sizece kacıncj haftada cinsiyet belli olur 🙈
Duygus97 -bal05- 12 de beli olanda var canım 16 da hala belli olmayan da bebeğe bağlı herhalde kendini göstermesiyle alakalı. Ben de çok merak ediyorum yarın kontrolüm var 11 haftalık ama ultrasonda 12 çıkacak belki belli olur bizim de 😀🤲💃
sumeyye60 -bal05- Hayırlı olsun 🤗 Ben 16. Haftaya kadar bekledim çünkü cinsiyet partisi için ailemle eşimle balon patlatacaktık. Kesin olsun diye 12. Haftadan 16. Haftaya kadar doktora gitmedim ve cinsiyeti tek seferde öğrendik ki erkek🤰
flowers -bal05- 16 -17. Haftalarda belli oluyor oncesi tahmin eden var 12. 13. Haftada ama yanilma cok duydum. Arkadasa 14. Haftada kiz dediler yuzde 90 17. Haftada oglu olacagini ogrendi😀
Krizantem_ -bal05- 12 de öğrenenler oluyor ama öğrenenlerin bir kısmı degisiyor🤭 yani kesin sonuç için doktor bana 15ten sonra dedi, 12 haftalıkken tahminde bulunmadı, haftaya öğrenicez inşallah.
Nisan30 Krizantem_ bulunmadığı çok daha hayırlı olmuş 🙈banada bulundu iki haftada iki farklı şey söyledi halada emin değilim dedi duygularımla oynanmış gibi hissediyorum 🙈
Gozdeeb -bal05- aslina 16 ama kesinlik istiyorsan 20 21 de detayli ultrason oluyor. O zaman artik kesin oluyor
Smgeeee -bal05- benim 14 haftada belliydi cnm erkek olduğu için sanırım erken belli etti kendini kızda biraz daha zaman alıyor sanırım
Damla0101adn Kızlar hayırlısı şu aklıma geldi bulantı ve lekelenme varsa kız olmazsa erkek 🙄🙄🙄🙄🙃🤭 böyle bir etki var mı
Nisan30 -bal05- bana kalırsa doktor emin olmadan tahminde bulunmamalı ben sormadan bana doktorum 12 de pipi gösterdi erkek dedi 13 de gittim emin değilim kız dedi tamam cinsiyet önemli değil sağlıklı olması önemli ama illaki annenin gönlünde yatan birsey oluyor önce sevinip sonra hayal kırıklığı yaşayabiliyor insan o yüzden kesin olmadan söylenmemesi lazım bence çok acele etmemek lazım