Sevtugm Cansuu1706 benim de ilk gebeligim benim 4.5 cm mis en büyük olan ama bende durmayan kanama var az az var ama bi bakıyorsun hızlandı 2 kere yogun oldu 15 gunde. Sızım kanamanın oluyor muydu.
Cansuu1706 Sevtugm basta oldu progestan kullandim kahverengi oldu bebekte bı sıkıntı yoktu ama. Miyomdan olbilir dediler
Sevtugm Cansuu1706 14 hafta oldum ama 12 den beri önce sıcak kan sonra kahve lekeler sonra azalma sonra yine kahve ve pazar gecesi yoğun sıcak kanla devam etti
Cansuu1706 Sevtugm kahverengi kanamadan pek korkmuyorlar pembe ve kirmizidan korkuyorlar kese etrafında miymis peki kanama
Cansuu1706 iremgun Brcccc ozgeya Zynppg Aysun1983 Nazliinan2015 Ozge20ulu 47zeynep47 Sevi36610 Pelit7 Utku93_ Trabzon6161 Nilasyamom Eceee7 1yildirim-bebek Sevi36610 Myomluanne EceZ Tugceayse Lilbabymom Grlzynp Sevtugm ftmakblci Leylaakcay YelizYildirim Kuzusununannesi YelizYildirim Pelit7 UraSsmom Eccem12 Kizlarr dogum yaptim cok sukurrr
YelizYildirim Kuzusununannesi tüplere çok yakındı. Doktorum eğer dokunsaydım aşırı kanamadan rahmini alabilirdim dedi. Yaşın genç ikinciyi de düşünürsün diye almadım dedi.
Sevtugm Cansuu1706 canim merhaba doğum yaptın mi acaba miyom ne durumda bende benzer durum yasiyorum cevap yazarsan çok sevinirim
Cansuu1706 Sevtugm bugun kontrole gittim sezeryan olucak ama bebegin gelisimi iyi oldugu icin gun vs verilmedi 37. Haftamizdayiz. Sen kac haftaliksin
Cansuu1706 Sevtugm miyomum 5 haftalikken 6 cm di 4. Aya kadar buyudu 10 cm oldu sonra buyumesi durdu cok sukur
Sevtugm Brcccc merhaba doğum.yaptiniz mi acaba benzer durum yaşıyoruz sanirim ve rüyama bile geliyor artık cevap yazarsanız çok sevinirim
YelizYildirim Sevtugm teşekkür ederim iyiyim. Evet gittim miyomum hala 10 cm olarak duruyo. Ancak bi mucize oldu ve hamile olduğumu öğrendim ☺️ Şuan için progestan kullanıyorum. Umarım sorun olmadan kucağıma alabilirim ☺️