kadercevdet33 hanımlar merhaba şu dönemde kullanmak için vitamin veya bağışıklık takviyesi önerileriniz var mı ? veya evde kendi yaptıgınız çaylarınız vs de olur
elifgulen ben arwell kullanıyorum vitamin takviyesi için.yediğimiz meyve ve sebzelerin hep ilaçlı olduğunu düşünüyorum açıkcası arwell vitamine ek olarak bitki çaylarını önerebilirim.
zeynepozcn elifgulen Kesinlikle arwell’i tavsiye ederim bende. Çocuklarım için bile onun vitamin şurubunu kullanıyoruz.
yaseminyaldiz fast food asla tüketmiyorum, asitli içecekleri hayatımdan çıkaralı çook oldu. uyku saati bile çok önemli bence. vitamin bir dönem kullandım şuan hatırlamıyoru markasını ama bakliyat ve sebze meyve ile beslenerek de bunu güçlendirebilirsiniz.
halecelik her sonbahar aktardan kendime özel kış çayı hazırlatıyorum.Ihlamur, adaçayı, zencefil, zerdeçal, tarçın, kuşburnu içeriyor. sende dene cnm
kadercevdet33 halecelik bayıldım içeriğine . bu bitkileri sürekli tüketsek hiç hastalanmayız sanırım :)))
zeynepozcn Beyzabuglem hayır canım hamilelik öncesi kullandım ben değerlerim düşüktü eczacımız önermişti zaten.hamileysen doktoruna danış mutlaka
kadercevdet33 Beyzabuglem hamilelikte kullanılabilir sanırım ama yinede katılıyorum doktoruna sor.benim doktorum hamileyken vitamin vermişti ama yinede sormadan hiç bir şey yiyip içmedim
zeynepozcn Vitamin alırken mutlaka değerlerini kontrol ederim ve Arwell, vitamin markaları içinde en yüksek beta glucan oranına sahip.Biz eşimle beraber 3 aydır düzenli olarak kullanıyoruz.Bağışıklığımızı güçlü tutuyor.
yaseminyaldiz zeynepozcn bende vitamin kullandığım dönemde düzenli almıştım. biz annecim sağolsun yaptığı peynirlerle, köy yumurtası falan tüketiyoruz hep. yeme içme ve uyku bence en önemlisi
kadercevdet33 zeynepozcn çocuklarımız için şurup demişsiniz acaba kendinizdemi şurup kullanıyorsunuz?
kadercevdet33 Myssr doğru diyorsunuz beeo muydu neydi bir damla kullanmıştım. korkumdan vitamin,çay ne varsa kullanmaya başladım tabiki belli bir miktarda.
Myssr kadercevdet33 beeo evet iyi bi marka 😊 caylari vitaminleri vs doktora sormadan kullanmayn bazilari hamilelere yaramiyo olabilir