momsboys Lololiya doktorum dediki seninle aynı yasta aynı haftada 161 gebe düşün onlardan biri down sendromlu bebek tasıyor bunun sen olma ihtimalide var düşükte olsa dedi düşün senin 500 kişide 1 ihtimal daha düşğk
Lololiya momsboys çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi çıktım doktordan perinatoloji uzmanına geldim oda riskin yüksek değil dedi detaylıyıda 19 20 haftalarında randevu al gel sıkıntı edicek bişi yok dedi çok rahatladım allahıma şükürler olsun üç gündür dengem bozuldu😞sağol🤗
NAZ2333 momsboys sanirim bunu her gebeye soyluyolar ben devlette yaptirdim ikili taramayi 880 cikti 50.000kadinda 1 risk dedi bi ozel hastanede bo dr adi duydum cok iyi diyerek bahsettiler aglaya aglaya oraya gittim dr gosterdim sonucumu doktorun bana dedigi kuzum hic bisey yok bebeginin boyle bi risk yok dedi bana ve o kadar rahatladim ki ve devlet hastanesindeki dr bana o kadr rahat ve alayci bi sekilde soylediki zoruma gitti ve bi daha o hastaneyr gitmedim adini dahi duymak istemiyorm simdi dedigim ozel hastaneye devam.ediyorm bal gibidr. Hani insanlar bi gunde psikolojim bozuldu derler di inanmazdim gercekten oyle benim 1 gunde psikolojom bozuldu hastane deyince bedenimi korku sariyo ama bebisim icin gitmek zorundayim nazal kemik var Mide mesane izlendii ense kalinligi gayet olmasi gerektigi gibi bunuda belirtim her denilen inanip uzmeyin kendiniz ben bi gunde o ladar kotu oldum ki inanin saclarim beyazlamaya basladi
Damlaltinay -Cansu- Bursa canım, nifty testi Ankara’da yapılıyor, kan alınıp gönderiliyor kargoyla. 2400 istediler. benim yaptırdığım fetal DNA testi, yurtdışına gönderiliyor. 2300 yaptırdım, hafta sonları hariç 9 günde çıktı.
tgb94 momsboys benim de risk çıkmıştı doktorunuzu dinleyin o en iyi şekilde yönlendirir ben nifty test yaptırdım sonra herhangi bi risk yok çok şükür bu testler yanıltma payı yüksek sakın kendinizi üzmeyin yıpratmayın ne olursa olsun onlar bizim evladımız olacak ben kendimi çok üzdüm strest yaptım yani ama bi çok kişi de böyyle sonuçlar gelip yanıltabiiliyormuş yine de Allah bilir 🙏
momsboys tgb94 dün o kadar çok ağladımki doktorum ultrasonda herseyi çok güzel bebeğin dedi burun kemiği çok güzel ense kalınlıgı baya ideal ölçüde sadece kanda risk 1:161 buda beni çok tedirgin etti dün hemen nifty testi yaptırdım kan amerikaya gitti 1 hafta sonra sonuc cıkacak diyorlar inşallah benimde temiz çıkar sakince beklemeye calısıyorum ama çok zormus
vasili21 Canım Ankara’dakiler daha iyi bilir ama biz de Türkiye’de değiliz, testlerimiz Ankara’da düzen laboratuvarlarında yapılıyor ve çok da memnun kaldık. Gittiğimiz hastane orayla çalışıyor. Şükür dr Umuz da gayet iyi.
tgb94 momsboys gerçekten sakin olun bakın ben de çok araştırdım hep okudum yine Allah bilir ama genelde temiz çıkıyor sonuçlar üzmeyin kendinizi bebeğinizi o hissediyor çünkü bana da aynı şekilde ense kalınlığı iyi burun kemiği iyi demişlerdi sadece bi sonuç öyle çıktı diye öyle olacak bişey yok aynı şeyi yaşadığım için kimse öyle üzülsün istemiyorum❤️
momsboys tgb94 çok haklıısn benimde temiz çıkarsa inşallah bende herkese böyle destek olacagım peki sizin oran kaç çıkmıştı
momsboys Lololiya evet kuzum yüksek değildi senin adına çok sevindim bende umutluyum inşallah nifty testim temiz gelir
Dua35 momsboys kendinizi üzmeyin lütfen 🙏🏻İnşaALLAH çok güzel gelicek sonucunuz buna İnanın,neye göre riskli çıkıyor acaba anne yaşı etkili diye okumuştum
Lololiya momsboys inşallah dualarım seninle rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah iyi haberlerini duyarım🤲🏼☺️
Brcccc momtobem hayatta neyin zaten %100 garantisi var ki yarına çıkacağımız bile malum Rabbimin mükafatı başımızla gözümüzün üzerine Allah neylerse güzel eyler bu testte sadece bir öngörü hep kalbimizi temiz tutmamız lazım🙏😇
Tazeanne0 momsboys evet yaşınızda genç ama yaş işte ilerledikçe risk artıyor ama korkmayın bu bir olasılık riskli çıkıp çok güzel sağlıklı doğuran annelerimiz var elhamdülillah zaten kramozom bozukluğu yada fazlalığı olursa bebek down sendromlu oluyor ☺️ hiççç kafanıza takmayın hamileliğinizin tadını çıkarın
Brcccc momsboys anlamın iki çocuğuna da down sendromlu doğabilir dediler o kadar sağlıklı ve zeki yeğenlerim var ki size anlatamam ikili test bile doktoruma yaptırmak istemiyorum dedim sonuç benim kararımı asla değiştrmicek dedim o da kanda başka değerlerde var bakılan bu sadece öngörü yapılan olasılık yöntemi dedi yaptıralım dediği için kan verdim yoksa inanın testi yaptırmak bile istemedim