bngs_irem Kızlarrr 7 gün önce beta hcg 68di. Bugün 3860 doktor alttan muayene ile keseyi gördü ve yüksek ihtimalle ikiz olduğunu söyledi. İkiz anneleri var mı siz nasıl öğrendiniz
snnur97 bngs_irem benımde cuma 337 ıdı pazartesı 2614 banada burdaki çoğu kişi ıkız olbılır dedı bkalm bnde yarn gdcem🤗
snnur97 Tugcek33 ya benımde cuma gunu 337 pazartesı 2614 çıktı ıyıce ıkızden şuphelenmeye başladım artık😂
Hemsiremom Allah Allah benim adet günü 3 bin çıktı iki gün sonra 10 bin çıktı ama tek.sadece kız olabilir kızlar çok yükseltiyor demişlerdi netleşmedi daha cinsiyet
bngs_irem Hemsiremom ben ayda iki kez yumurtluyorum zaten canım tüm doktorlar ikiz olabilir diyordu hamile kalmadan bile. Babaannem ikiz
Tugcek33 snnur97 beta ile alakası bazen olmuyor canm benm ilk gebeliğimde çok yükselmişti ama tekti🥰 herşey nasip sağlıklı bir gebelik olsunda farketmez❤️
Tugcekkkkk bngs_irem benim 5+3te iki kese gördü ve ikiz oldugunu anladım. Betam ikiye katlanmadı hiç maalesef.
HabibeKaraca Allahımmm banada nasip etsin ikiz bebek inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde