Bebiss123 Merhaba magnezyum içiyorum ağrılarım ve sancım içi doktor erken doğum riski olmasın diye kullandırıyor ama geçen biri dedi sancı gelmemesi için içiliyor normal doğum olmasını sancı gelmemesini tetikliyormuş ne kadar doğru bilginiz varmı
Snszasla Bebiss123 her gün iki tane magnezyum kullanıyordum ve bunun yanında iki tane de soda geçtiğimiz persembe günü normal doğum yaptım alakası yok bence ☺️
Duygusuz Bebiss123 ben suan 31 haftalıgım dr um kasılmalarım var diye verdi. Bende kullanmadan baya arastırdım yorumları falan okudum kimse böyle bireyden bahsetmemişti🙄
Ebru-46 Bebiss123 az önce hastaneden geldim doktorla konuşurken normal doğum istiyorum dedim kullandığım ilaçlarımı söyledim eğer ki normal doğum istiyorsan magnezyumu bırakmalısın artık dedi bu arada 37+2 haftalık hamileyim. Siz yine de doktorunuza sorun isterseniz
Snszasla Oglakdorukcum evet erken doğum oldu aslında herşey yolunda gidiyordu ama bebeğimin suyu azaldığı için mecburen doğumu başlattı doktorum bebeği riske atmak istemedi
BugleminAnnesi97 Bebiss123 bende çok merak ettim şuan. Magnezyum kullanıyorum yoksa ağrım çok oluyor. Ama doktorumuz bi sıkıntı olsa vermezdi heralde. Bende takipte kalıyım…