Minnakhamis Merhaba hanımlar ☺️ İlk gebeliğim tecrübesizim 🙈 Bu bebek işlerinden hiç anlamıyorum 😄 Bebek bezi alırken numara olarak neye göre alıcağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yardımcı olursanız sevinirim 💜
Snszasla Minnakhamis 2numara almıştım ama benim bebeğim erken doğdu ve göbek bağına denk geldiği için 1 numara aldım bebeğin kilosu önemli sleepy 1 numara kullanıyorum su an ☺️
[silindi] Minnakhamis prematüre olursa 0 numara ama normal kilosuna olursa 1 nunara cokta fazla almayın hemen büyüyor bebek biz3 ayda 3nunaraya gecmiş tik
Minnakhamis [silindi] ikiz benimkiler şimdi Doğum durumu belli değil ama nolur ne olmaz 0 da alsam mı acaba 🤔
ArasMom34 Minnakhamis öncelikle hangi marka ona karar vermelisiniz mesela sleepy düşünürseniz benim bebeğim iri bebekti direk 2 numarayla başladım çünkü sleepyler diğer bezlere göre bir tık küçük oluyor
Minnakhamis ArasMom34 ya bunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 💜 evet bi marka yok açıkçası aklımda araştırıyorum şimdilik 💜
[silindi] Minnakhamis sayısı az olan Bi paket alabilirsin ikizlerse belki zayıf olabilirler hemen biter zaten senin bezler Allah kolaylık versin 😊
ikizlerimmmm Nasıl başlarsan öyle gidersin diyorlar ama tabi her bebek de kabul etmiyormuş ben morfix den başlarım☺️ 1 numaradan başlayıp stok yapmaya devam 😂
Minnakhamis ikizlerimmmm bende 1 alırım gibi gözüküyor erken doğum olmazsa 😀 kız stok yapmayın yazmış biri hızlı büyüyor bebişler demiş 😄 yoksa bende stoğa şimdiden başlayacaktım 😄
ikizlerimmmm Minnakhamis hepsini 1 numara almıycaksın ya 😂😂😂 istersen 0 al 1 2 paket sonra 2 3 1 numara 2 3 2 numara vs diye düşündüm ama bilmiyorum 😂😂😂
Minnakhamis ikizlerimmmm ya bende öyle düşündüm de bebeklerin büyüme hızını kestiremediğimden bilemedim 🤷🏻♀️😂