Poyraz_basak Kızlar bugün ayrıntılı yaptırdım çınarlı Hastanesi’nde okadar guzeldiki 30 dk sürdü çok güzel her yerini ayrıntılı bir şekilde gösterdiler 4 boyutlu fotoğrafları verdiler tavsiyemdir arayışta olanlar kesinlikle tavsiyemdir 😀350 TL fiyatı
BilmemKacYilOldu Poyraz_basak randevu almana gerek varmı cınarlıya varmı ? bnmde gitmem gerekıyor hangi doktora gittinz ben de arastıyrm ama içime sinen bi yer bilmiyorum
Poyraz_basak Limonlimon aynen okadar ayrıntılı baktiki ayaklarının numarasını bile söyledi öldük gülmekten çok iyiydi 😀😀😅 anneannemize babannemize ayak fotosu verdi 😅
Poyraz_basak BilmemKacYilOldu ayrıntılı için randevu alman gerekiyor doktor hasan Anıl bozdereli baktı ayrıntılı ya kendi doktorum onur bey hasan bey baktıktan sonra sonuçları kendi doktoruma gösterdim ama inan çok güzel ve ayrintli bir şekilde sakalasarak gülerek bir 30 dk geçirdik 😅
pptya01 Poyraz_basak zaten eski köhne bi hastane. Epidural istemedim çıktım ağrı kesici istedim ebe oranın amiri gibi gelmiş epidural alsaydın ağrın olmazdı deyip arkasını dönüp gitti. Kızımın doğumda köprücük kemiği kırıldı çocuk doktoru anlamadı biz şans eseri devlet hastanesine acile göbeği için gittik doktor baktı dokundu kırık dedi geri kontrole götürdük çınarlıya doktora köprücük kemiği diyoruz başka yere bakıyo eşim gösterdi yerini. Millet burda okuyoruz sancımı şöyle karşıladım böyle karşıladım sancım var ayakta durcam diyorum hayır yasak yatçaksın diyo
Tyrcm pptya01 çok şaşırdım ve üzüldüm. Çok geçmiş olsun öncelikle :( doktorunuz kimdi. ablam iki bebeğini çınarlıda Osman Güngör Tuncay beyde doğurdu bende 6. Ayımdayım baştan beri Osman beye gidiyorum ve memnunum umarım doğumumda güzel geçer