gulbahar0505 Demirinannesi01 beyaz sabunu rendeledim buzdolabi posetinin icinde yastigimin altina koydum sen dusun her kapinin arkasinda asılı o sekilde 😂😂😂😂😂
sukayhanacar Demirinannesi01 hamilelikte aşırı derecede oldu köpürtüp köpürtüp ağzıma alıp çalkalıyodum dogurdum kırkımız cıktı hala öyleyim geçmedi 😬😬
Cigdem_ckmz Demirinannesi01 bende de var ya surekli koklamak istiyorum hatta tadına bakmayi bile denedim eskiden sivi sabun kullanırdım simdi kalıp sabun ilginc🤗
Minnosunannesiii gulbahar0505 bende kıyafetlerin arasına koydum sabun delirdim sanıyordum bi an şükür postu görünce rahatladım 🤣
Demirinannesi01 gulbahar0505 benim de öyle 30 haftalık hamileyim hala devam ediyor vücutta vitamin eksikliğinden olur diyorlar başta pek önemsemiyordum ama yarın doktor kontrolum var sorucam artık normal mi diye.)
gulbahar0505 Minnosunannesiii Bizimde gardrop ta öyle cami acinca bile yukardaki komsuya koku gidiyormus artik evden diyor evde surekli beyaz sabun mu kaynatiyorsun sen 😂😂😂
Minnosunannesiii gulbahar0505 😂😂😂 kocama da kuzuyu benim ki Beyaz sabun değil şu durunun killi sabunu var ya A101 de filan var yeminle stok yaptım eve belki 20 koli var bitçek diye ödüm kopuyor 🤣