19231923 Yalancı sancılar nst de çıkıyor mu ?? Benim sürekli karnım ağrıyor bazen sancı giriyor hatta ama nst de bişi çıkmıyor 🤷♀️ Bu yaşadıklarım yalancı sancı değil mi ki acaba
kerimannesi 19231923 kac haftaliksin dogum sancısı nts de çıkıyor diye biliyorum dun girdim bisey yoktu ama geceleri asiri belim agriyo uzaninca geciyor iste yalanci sancilar dun dedim doktor a onlar normal dayanacaksın dedi
Tugce_Akgun 19231923 nst çekilirken sancın gelirse gösteriyor ama diğer türlü belli olmuyor dün yaşadım bu durumu
19231923 minik_kalbim bende öyle sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sancı giriyor bebek toplanıyor nst de bişi çıkmıyor bi ara sancım çıktı 32 Li haftalarda açılmam da olmuştı ilaç serum düzeldi bi daha çıkmadı ama doğum belirtisini nasıl anlıcaZ ki ya 🥴
19231923 Tugce_Akgun dün özellikle nst çekilirken sancı girdi hep genelde sağa sola dönünce oluyor onlarda yan yatırdığı için baya oldu hiç çıkmadı doktora sordum demekki doğum sancısı değil dedi 🤷♀️
Tugce_Akgun 19231923 ben 37 haftalığım işte nst çekilirken sancı başladı direk açılmam var mı diye bakıldı o kağıtta gördüler sancıyı ben söylemeden