okuyanannee Kızlar 15 den itibaren pıt pıt hissediyordum bebeğimi ama 2 gündür hiç hissetmiyorum korkuyorum , bu haftalarda böyle sorunlar yaşayan var mı ? İlk gebeliğim tecrübesizim kusura bakmayın lütfen
Tortilla okuyanannee 19 haftalık bebekte duzen olmaz canm bu haftada hıssetmeyen bıle var. 24 25 ten somra duzene gırıyor
haziranin25i okuyanannee her ne kadar korkma endişe etme desem de anne olduğumuz için ister istemez ediyoruz 🤗 30 lu haftalara kadar düzensiz oluyorlar kuzum 🌺🌺
Minnosunannesiii okuyanannee 19+1 sadece karnımda titreşim oluyor oda bebek mi mide mi anlamıyorum benimde oynamıyor hiç
okuyanannee Tortilla kabızlık için bekunis adında ilaç kullanıyorum da onu kullanınca kasıklarımda ağrı oluyor , dünde içmiştim bebeğime zarar mı veriyor diye ister istemez aklıma geliyor , teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌸
okuyanannee Minnosunannesiii ben hissediyordum ara ara gün içinde bir çok kez ama bir kaç gündür hissedemiyorum , hamile değil mişim gibi
Minnosunannesiii okuyanannee kontrolüne çok varmı git bi görün istersen için rahat etsin büyük ihtimalle birşey yokturdur ama insan tedirgin oluyor hele ilk çocuk olunca hele bide Allah yıllar sonra verince kendi adıma zor çok zor 19.haftamdayım hala beta iççamaşır giyiyorum korkudan
okuyanannee Minnosunannesiii Ahh bizimde öyle bekledik biraz çok bekletmedi rabbim ama deneyip her ay yaşadığın hayal kırıklığı , bebeğimle kurduğun hayallerden sonra bozulmasın bir şey olmasın diyor insan