Rabia30-Adem _almila bende bugün sleepy 1 numara aldim içinde 43 adet var. Yetermi acaba yada azmi diye düşünüyorum
haziranin25i _almila ben sleepy nin merhaba bebek setini aldım hepsiburada 40 TL ye 1 numaradan 20 adet 2 numaradan 20 adet 120 yaprak ıslak havlu 10 adet alt acma örtüsü.. Kızımın poposu sleepy yi kabul edecek mi etmeyecek mi bilmediğim için stok tercih etmedim
Emire-09 Bende sleppy aldım ama bir de primanın pure pampers serisi var ya onu almayı düşünüyorum pahalı ama ilk etapta sıkıntı yaşamak istemiyorum
Uykulugebe Baby turco doğadan ilgimi çekti. Zeytinyağlı olduğu için tercih ettim pişik olmasın diye. Bakalım deneyip göreceğiz.bu arada bu bezi kullananlardan da yorumları bekliyorum
NurSema01 Molfix aldım 42li pişik falan yapar diye çok almak istemedim doğduktan sonra sleepy ve prima denemeyi düşünüyorum
hazal1991 Biz baya yorum okuduk, hem uygunluğu hem de aşırı olumsuz yorum bulmadığımızdan baby turco doğadan aldık ama kalıpları küçükmüş diye direk 2 numara aldık. Bakalım doğunca kullanıp göreceğiz
Yenianne001 _almila ben de sleppy kullanacaktım ama bedenleri diğer tüm bezlere göre küçükmüş yenidoğan nerdeyse bir haftadan az kullanılıyormuş. Molfix en iyi bebek bezidir ben molfixle başlayacağım daha sonra cildi bez seçerse değiştiririm ama alışırsa molfixe devam
momteacher 1numara prima premium, 2numara sleepy natural aldım, deneyerek devam etmeyi düşünüyorum doğumdan snra, minies i de denemek istiyorum
pptya01 Prima premium kullandım kızımda aylarca sonra sleepy kullanmaya başladım. Primada da hep taşıyordu kokuyordu o kadar para vermek saçma. Sleepy hem ekonomik hem güzel. Kızımdan prima artmıştı önce onları kullancam. 1 beden almaya gerek yok bence çok küçük kiloya dikkat edin 2 den başlamıştım ben 3450 doğdu kızım