Esraoden Hamileyken saç kestirenler varmı bende istiyorum ama bazılarına göre hamileyken saç kestirilmezmiş fikir verirseniz çok sevinirim
svmm Esraoden batıl inanç ben çok rahatsız oldum virüsten dolayı kuaföre de gitmemi istemedi eşim kendim kestim 2 defa
Esra-dmr Esraoden ben öğrendiğim gün kestirdim randevum vardı ve bozmadım yani . Batıl inanç bence kestirilebilir ☺️
19231923 Esraoden kestirdim ve bitkisel boyayla boyadım boyayı bi nevi anlarımda şu saç kesmeyi sormak bile çok saçma kaderimizi saç mı belirliyor yani mantığa gel 😂
hakanebru_ Esraoden BerraOmer2021 Kimyon svmm cgelmas Esra-dmr bsraYsf2323 19231923 Veyasii demir_dilek aslihancvk Cagla- Batıl olup olmadığını kimseyle tartışmam ama hani derler ya nikahı yeni kıyılanın ve doğum yapanın mezarı 40 gün açık kalır diye. Şimdi hamilelikte böyle şeyleri konuşmakta ne kdar doğru olur bilmiyorum ama etkilenirseniz de kusura bakmayın şimdiden. Ölen bir kadının da saç uzunluğu en az göğüslerini kapatana kadar olmalı diye biliyorum. Siz bilirsiniz yine de kendi tercihleriniz tabi 🤷🏻♀️ Bende de sinüzit var fazlasıyla baş ağrısı çekiyorum kestirene kadar rahatlamayacağını da biliyorum ama yine de doğumdan sonra lohusalık dönemi bitene kadar da kestirmeyi düşünmüyorum 🤷🏻♀️
Mpy Esraoden bencede batıl inanc ama yine de inanmamazlik yapamıyorum kestiremiyorum icimde yine bi acaba kalıyor
demir_dilek Esraoden Doğuma 15 gün kaldi, 2 gün önce kestirdim, daha öncesinde kesilmez dedikleri için kestirmedim.
aslihancvk Esraoden ben kestirdim 20 haftalarda dayanamadım rahatsız oluyordum çok şimdi çok rahatım doğumdan sonra da boyaticam inşallah
Cagla- Bana da söylediler ilk dinledim kestirmedim sonra baktım kurumuyor şekil almıyor toplayıp duruyorum gittim kestirdim valla sonra da çok hafifledim bebeklerimiz de Allah’a emanet ömrünü saç mı belirleyecek.